Son Play Off Biletini Galatasaray Kaptı! İşte Play Off Eşleşmeleri

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonun son karşılaşmasında OGM Ormanspor’u 101-69 mağlup ederek sezonu sekizinci sırada tamamladı ve play off oynamaya hak kazandı.

14.04.2018-17:03 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-17:35) Son Play Off Biletini Galatasaray Kaptı! İşte Play Off Eşleşmeleri

Sarı kırmızılı ekip karşılaşmaya Işıl Alben – Tuğba Taşçı – Allie Quigley – Jelena Dubljevic – Gintare Petronyte beşiyle başladı.

Maçın ilk bölümlerine iyi başlayan sarı-kırmızılılar, Allie Quigley’in üst üste 7 sayısıyla skoru 9-2’ye getirince OGM Ormanspor mola aldı. Moladan Petronyte’nin pota altı isabetleriyle dönen ev sahibi ekip farkı açmaya devam etti (13-4). Çeyreğin kalan süresinde de etkili bir oyun sergileyen Galatasaray ilk çeyreği 35-17 önde kapattı.

İkinci çeyreğin ilk dakikalarında OGM Ormanspor hücumda etkili olan taraf olarak gözükürken 13. dakikada skor 38-25 oldu. Sarı-kırmızılı takım ise Dubljevic ve Işıl ile buna yanıt verirken skor 42-27’ye geldi. Çeyreğin son dakikalarına girilirken iki takımın da oyun temposu yavaşladı. Allie Quigley’in serbest atış çizgisinden kaydettiği sayılar sonucu skor da 52-28 oldu. Kalan sürede atılan karşılıklı sayılar sonucunda Galatasaray ilk yarıya 53-35 önde girdi.

Üçüncü çeyreğin Oyun ilk bölümlerinde iki takım da iyi bir savunma performansından uzak kalırken 25. dakikaya 66-45 sarı-kırmızılıların üstünlüğüyle girildi. Çeyreğin son bölümlerinde Petronyte ve Quigley ile serbest atış çizgisinden skor bulan Galatasaray son çeyreğe 71-51 üstünlükle girdi.

Karşılıklı sayılarla başlayan son çeyrekte, Quigley – Petronyte ikilisiyle üst üste 5 sayı bulan Galatasaray 34. dakikada sonunda skoru 82-55’e getirdi. Maçın sonlarına doğru sarı kırmızılı takımın koçu Marina Maljkovic fazla süre almayan oyuncuları tercih ederken sarı-kırmızılı ekip Epoupa, Gizem ve Meltem’in basketleriyle farkı yükseltti. Kalan dakikalarda da farkı koruyan sarı kırmızılılar karşılaşmayı 101-69 kazandı.

1. Periyot: 35-17
Devre: 53-35
3. Periyot: 71-51

Öte yandan Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play Off Eşleşmeleri belli oldu.
İşte o eşleşmeler:

PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ

Yakın Doğu Üniversitesi - Galatasaray

Hatay BŞB - Mersin BŞB

Fenerbahçe - Beşiktaş

BOTAŞ - Çukurova Basketbol

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal