SON DAKİKA! Vedat Muric'e Gelen Teklifler Açıklandı

Vedat Muric'in menajeri Haluk Canatar, yıldız golcüye gelen resmi teklifleri açıkladı.

04.07.2020-14:27 - (Son Güncelleme: 04.07.2020-16:14) SON DAKİKA! Vedat Muric'e Gelen Teklifler Açıklandı

Fenerbahçe'de gelecek sezonun hazırlıkları şimdiden başladı. Sarı lacivertliler, henüz lig bitmemesine rağmen transfer için kolları sıvadı. Sezonun sonuna ermesiyle beraber Emre Belözoğlu'nun Sportif Direktör olacağı ifade edilirken, gelecek - gidecek oyunculara tecrübeli ismin onay vereceği aktarıldı.

Bu bağlamda ayrılma ihtimali olan isimlerden birinin de Vedat Muriç olduğu dile getiriliyor. 

İTALYA VE İNGİLTERE'DEN TALİPLERİ VAR

İtalya ve İngiltere'deki kulüplerin Vedat Muriç için Fenerbahçe'ye resmi tekliflerini ilettiği ortaya çıktı. Kosovalı golcünün menajeri Haluk Canatar transfer süreci ile ilgili Ajansspor'a açıklamada bulundu.

GELEN TEKLİFLERİ FENERBAHÇE DEĞERLENDİRECEK

"Vedat'ın transferi ile ilgili İngiltere ve İtalya'dan yazılı ve sözlü talepler var. Ligin akış süreci devam ettiği için şu anda kulüp isimlerini açıklayamıyorum. Benim bilgim dışında Fenerbahçe'ye yapılan olası tekliflerden varsa benim bilgim yok. Gelen teklifler ile ilgili tasarruf Fenerbahçe Spor Kulübüne aittir."

ALİ KOÇ VEDAT'IN GİTMESİNİ İSTEMİYORUM DEMİŞTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "İlgilenenler var. Her oyuncunun bir değeri vardır. Ben Vedat'ın gitmesini şahsen istemiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal