Son Dakika! Gökhan Gönül ve Caner Erkin Fenerbahçe'de

Beşiktaş'tan ayrılması gündeme gelen Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in Fenerbahçe ile anlaştıkları ortaya çıktı.

20.06.2020-09:42 - (Son Güncelleme: 20.06.2020-09:38) Son Dakika! Gökhan Gönül ve Caner Erkin Fenerbahçe'de

Süper Lig'de şampiyonluk yarışından kopan, Ziraat Türkiye Kupası'na da havlu atan Fenerbahçe'de gözler gelecek sezona çevrildi.

YERLİ TRANSFERLERİ EMRE BELÖZOĞLU YAPIYOR

Şampiyonluk hasretine son verecek bir kadro kurmayı planlayan sarı-lacivertliler, listesine aldığı isimlerle temaslarını sıklaştırdı. Süper Lig'de yabancı sayısının kademeli olarak düşürüleceğini açıklanmasının ardından yerli yıldızlara yönelen Kanarya, birçok Türk futbolcuyla görüşmelere başlamıştı. Yerli transferinde Emre Belözoğlu faktörünü kullanan Fenerbahçe'de bu çabaların ilk meyveleri alınmaya başlıyor.

CANER ERKİN VE GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE'DE

Sivasspor'dan Mert Hakan Yandaş ile anlaştığı belirtilen Fenerbahçe içinflaş bir iddia daha geldi. Yönetimin, bir süredir görüştüğü iki eski oyuncusu Caner Erkin ve Gökhan Gönül ile anlaşma sağladığı belirtildi. Vuvuzela Sports'ta yer alan habere göre anlaşma 1 sezonluk olacak. Beşiktaş'la kontratları biten iki oyuncunun da yıllık 1'er milyon euro kazanacakları kaydedildi.

GÖKHAN'A 1+1 YILLIK KONTRAT

Fenerbahçe'nin Caner ile 1 sezonluk anlaşmaya vardığı aktarılırken, Gökhan Gönül ile ise 1+1 yıllık ön protokol imzalandığı ileri sürüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal