Son Dakika! Fenerbahçe'den İki Bomba Transfer

Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda büyük hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe Caner Erkin ile İrfan Can Kahveci'yle anlaşmaya vardı.

17.06.2020-15:18 - (Son Güncelleme: 17.06.2020-15:14) Son Dakika! Fenerbahçe'den İki Bomba Transfer

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam eden şampiyonluk adına bu sefer hata istemeyen Fenerbahçe iki yıldızla bombayı patlattı.

CANER ERKİN VE İRFAN CAN KAHVECİ FENERBAHÇE'DE

Diriliş Postası'nda yer alan habere göre; Beşiktaş’tan yıllık 1,8 milyon euro alan ve kulübün darboğza girmesiyle eski takımına göz kıpran Caner Erkin Fenerbahçe’yle anlaşmaya varırken, Başakşehir’de oynadığı futbolla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran İrfan Can Kahveci’nin de önümüzdeki sezon ‘Çubukluyu’ giyeceği ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde ‘Şükrü Saraçoğlu’ paylaşımıyla taraftarları heyecanlandıran İrfan Can için tüm şartları seferber eden Ali Koç’un Göksel Gümüşdağ ile el sıkıştığı belirtilirken, Caner’in bonservissiz bir şekilde kadroya katılacak olması yönetimi hayli memnun etti.

BATUR ALTIPARMAK İŞLERİ KOLAYLAŞTIRDI

Sezon sonunda Mehmet Ekici, Jailson, Tolga Ciğerci, Zajc gibi isimlere teşekkür etmeye hazırlanan Fenerbahçe’de orta sahaya İrfan Can takviyesi yüzleri güldürürken, Başkan Koç’un Hasan Ali Kaldırım’la da anlaşmaya varıp lig maratonunu Caner – Hasan ikilisiyle devam ettirmeyi planladığı kaydedildi. İki yıldız futbolcunun menajerinin Batur Altıparmak olması işleri kolaylaştırırken, Ali Koç’un bu menajerle daha fazla alışverişe gireceği bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal