Fenerbahçe İki Yıldızın Transferini Bitirdi

Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş ve Filip Novak'la anlaşmaya vardı.

19.06.2020-17:12 - (Son Güncelleme: 19.06.2020-17:25) Fenerbahçe İki Yıldızın Transferini Bitirdi

İki sezondur şampiyonluk yarışına Kasım ayında havlu atan Fenerbahçe yeniden yapılanmaya giderken, Başkan Ali Koç’un önümüzdeki sezon aynı senaryoları yaşamama adına kaliteli bir kadro kurma arayışına koyulduğu, sarı lacivertlilerin şimdiden iki transferi bitirdiği öğrenildi.

FENERBAHÇE MERT HAKAN YANDAŞ VE FİLİP NOVAK'I BİTİRDİ

Bu sezon Sivasspor’da oynadığı futbolla Galatasaray’la prensip anlaşmasına varmasına rağmen son anda Ali Koç’un araya girmesiyle fikir değiştiren Mert Hakan Yandaş’ın Fenerbahçe’yle anlaşmaya vardığı ortaya çıkarken ‘Sarı Kanarya’nın’ ikinci bombasının Filip Novak olduğu bildirildi. Trabzonspor’la yeni sözleşmeye yanaşmayan ve Fenerbahçe ile söz kesen 29 yaşındaki Çek sol kanadın lig biter bitmez İstanbul’a yerleşeceği kaydedilirken, Mert Hakan Yandaş’ın da eşyalarını topladığı belirtildi.

SIRADA 3 YILDIZ DAHA VAR

Her iki transferi bonservissiz bir şekilde halleden Fenerbahçe’nin güçlü kadro kurma adına ince eleyip sık dokuduğu ifade edilirken, Ali Koç’un Sinan Gümüş, İrfan Can Kahveci, Caner Erkin gibi yıldızlara da ‘Çubukluyu’ giydirmek için kolları sıvadığı anlaşıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal