Solskjaer: ‘Maaş İndirimi Adil Değil’

İngiltere Premier Lig devi Manchester United'ın teknik patronu Ole Gunnar Solskjaer, coronavirüs salgını sebebiyle futbolculara uygulanan maaş kesintisi çağrılarının adil olmadığını savundu.

08.04.2020-09:06 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-09:04) Solskjaer: ‘Maaş İndirimi Adil Değil’

İngiltere Premier Lig kulübü Manchester United'ın hocası Ole Gunnar Solskjaer, yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle oyunculara yapılan maaş kesintisi çağrılarının adil olmadığını iddia etti.

İngiliz medyasına açıklamalar yapan Solskjaer, futbolun "kolay hedef" olduğunu ifade ederek, "Herhangi bir futbolcuya bu şekilde çağrı yapılmasını adil bulmuyorum. Toplum için iyi işler yapan futbolcular tanıyorum, bu zor durumda yardım etmek için çok şey yapıyorlar." şeklinde konuştu.

Norveçli teknik direktör, salgın sebebiyle bütün herkesin zor bir zamandan geçtiğini vurgulayarak, takımlar ve futbolcular arasında neler yapılabileceğine ilişkin toplantıların devam ettiğini söyledi.

Geçmiş zamanlarda hatalar yapıldığını dile getiren Solskjaer, "Şimdi daha iyi kararlar alma zamanı. Hepimiz topluma ve NHS'e (Ulusal Sağlık Hizmetleri) yardım etmek istiyoruz." değerlendirmesini yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal