Solskjaer: 'Futbolcuları Oynamaya Zorlayamayız'

Manchester United'ın hocası Ole Gunnar Solskjaer, coronavirüs salgını sebebiyle mental açıdan hazır hissetmeyen oyuncuları karşılaşmaya çıkmaya zorlayamayacaklarını vurguladı.

09.05.2020-09:45 - (Son Güncelleme: 09.05.2020-09:43) Solskjaer: 'Futbolcuları Oynamaya Zorlayamayız'

İngiltere Premier Lig kulübü Manchester United'ın teknik patronu Ole Gunnar Solskjaer, yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle zihinsel açıdan hazır hissetmeyen oyuncuları karşılaşmaya çıkmaya zorlayamayacaklarını ifade etti.

Norveçli hoca, Sky Sports'a verdiği demeçte, oyuncuların durumlarını yakından izlediklerini ve futbola tekrardan başlama hususunda uzman düşüncelerini dinleyeceklerini aktardı.

Doktorların futbolcularla devamlı görüşmeler gerçekleştirdiğinin söyleyen Solskjaer, "Zihinsel olarak hazır olmayan futbolcuları oynamaya zorlayamayız. Futbolcuların sağlığı önceliğimiz ve bu konuda hiçbir risk almayacağız." şeklinde konuştu.

Premier Lig karşılaşmalarının tarafsız sahada yapılması yönündeki teklifleri değerlendiren 47 yaşındaki teknik adam, "Futbol her zaman taraftar, oynadığınız ortam ve atmosfer hakkındadır ancak ilginç zamanlardan geçiyoruz. Neye karar verilirse verilsin futbola dönmek herkes için moral verici olacak." ifadelerini kullandı.

Oyuncularla tokalaşıp sarılmaya alışkın olduklarını hatırlatan Solskjaer, "Şimdi bunların hepsi gitmiş durumda. Benim asıl endişem, nasıl geri döneceğimiz ve o ortamı nasıl yeniden inşa edeceğimiz." açıklamasını yaptı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal