Soldado'dan Beşiktaş'a Olay Sözler!

Fenerbahçeli futbolcu Roberto Soldado, dün yaşanan olaylı derbinin ardından sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir açıklamada bulundu.

20.04.2018-11:40 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-11:41) Soldado'dan Beşiktaş'a Olay Sözler!

Sarı lacivertli takımın İspanyol oyuncusu Roberto Soldado, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş mücadelesinde yaşanan olaylar nedeniyle yarıda biten Beşiktaş karşılaşmasına ilişkin gündeme oturacak ifadelerde bulundu.

Roberto Soldado, bu sabah sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Beşiktaş’la ilgili olay yaratacak bir paylaşımda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya gelmiş ancak çıkan olaylar sebebiyle karşılaşma tatil edilmişti.

Fenerbahçe tribünlerden sahaya atılan bir cismin başına isabet etmesi sonucu yaralanarak başına 5 dikiş atılan ve ardından hastaneye kaldırılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş hastaneye kaldırılmıştı.

Siyah beyazlı ekip bu olayın ardından soyunma odasının yolunu tutarken, hakem Mete Kalkavan 20 dakikalık bekleyişin sonrasında karşılaşmanın tatil edildiğine karar vermişti.

Yaşanan olaylara ilişkin Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Fenerbahçe’nin İspanyol golcüsü Soldado, “Dün yaşananlardan dolayı çok üzgünüm. Biz başka statlarda bundan daha kötü durumlar yaşadık. Ama hiçbir zaman Türk futbolunun imajını bu hale getirecek bir şekilde sahayı terk etmedik. İkinci yarının başından itibaren maça devam etmemek için her şeyi yaptılar” ifadeleriyle gündeme bomba gibi düşecek bir açıklamada bulundu.

İşte Roberto Soldado’nun o paylaşımı…



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal