Soldado Aatif İkilisi Durdurulamıyor!

Fenerbahçe’nin son haftalarda aldığı galibiyetlerde 2 oyuncunun performansı dikkat çekiyor. Sarı lacivertli ekipte Soldado ve Aatif son dönemdeki performanslarıyla parmak ısırtıyor.

24.04.2018-09:33 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-09:26) Soldado Aatif İkilisi Durdurulamıyor!

Spor Toto Süper Lig’de 27. hafta sonunda ligde yalnızca 3 kez ağları havalandırabilen İspanyol oyuncu Soldado, Antalyaspor karşısında da 1 gole imza atarak son 4 karşılaşmada 4. Golünü kaydetti.

Sarı lacivertlilerin Faslı oyuncusu Aatif da oynadığı son 3 lig karşılaşmasında 3. golünü atarak Fenerbahçe’nin seri galibiyetlerinde büyük pay sahibi oldu.

Hem Soldado hem de Aatif sezon başından 27. haftaya dek istatistikleriyle hayal kırıklığı yaratmıştı. Sarı lacivertliler sezon başında büyük beklentilerle kadroya kattığı Roberto Soldado, ligde 26 hafta geride kaldığında yalnızca 3 gol bulabilmişti ancak 27. haftadan sonra çıkışa geçen İspanyol yıldız, Antalyaspor maçını da boş geçmedi ve son 4 maçtaki 4. golünü attı.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de 7 gole ulaşan Roberto Soldado, Fenerbahçe’nin zirve takibini sürdürmesi adına en önemli maçlarda beklentileri karşılamış oldu. Sarı lacivertli ekibin diğer hücum oyuncusu Aatif da son maçlardaki formuyla göze çarpıyor. Faslı futbolcu bu sezon ligde 24. haftaya kadar golle tanışamamıştı. Ligdeki ilk golünü Akhisar’a karşı bulan Aatif, son 4 maçın 3’ünde forma şansı bulurken, hepsinde de 1’er kez ağları sarsmayı başardı.

JANSSEN 126 GÜN SONRA SAHADA

Öte yandan Fenerbahçe’nin Hollandalı oyuncusu Vincent Janssen, geçirdiği sakatlık sonrası tam 126 günün ardından sarı lacivertli formayı giydi.

Sarı lacivertli ekibin Hollandalı forveti Vincent Janssen, yaşadığı sakatlığın ardından yaklaşık 4 ay sonra formasına kavuştu.

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Beşiktaş karşılaşması ve Spor Toto Süper Lig’deki Demir Grup Sivasspor maçında da kadroda kendisine yer bulan Janssen, dün oynanan Antalyaspor maçının 72. dakikasında Roberto Saldado’nun yerine oyuna girdi. Hollandalı oyuncu, sahada kaldığı dakikalarda Antalyaspor defans oyuncularına zor anlar yaşattı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal