Şok Gerçek Ortaya Çıktı! Wuhan Takımı İstanbul'da Mola Verdi!

Coronavirüsün (COVID-19) başlangıç yeri olarak bilinen Wuhan'ın futbol kulübü Wuhan Zall, 29 Ocak'ta Çin'den çıkıp İspanya'ya ulaşmıştı. 17 Mart'ta ise tekrar Çin'e döndü. 27 kişilik takımın bu yolculuk sırasında İspanya kampı öncesinde İstanbul'da mola verdiği ortaya çıktı.

24.03.2020-11:49 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-15:06) Şok Gerçek Ortaya Çıktı! Wuhan Takımı İstanbul'da Mola Verdi!

Wuhan Zall isimli kulübün oyuncuları sezon öncesi hazırlık sürecini İspanya'da devam etmek için 1,5 ay önce bu ülkeye gitti. Hazırlık kampına başladıktan sonra Çin'in çıkardığı yolculuk kısıtlaması sebebiyle yurtlarına gidemeyen takım, virüsün İspanya'da görülmesi nedeniyle ülkeden gidişi hızlandırdı.

Şubat ayı ortasında İspanya'dan gitmeyi düşünen futbol takımı, dönüşünü mart ayı sonuna erteledi. Fakat İspanya'da salgın sebebiyle olağanüstü hal durumuna geçilmesi Çin futbol takımı sporcularını tedirgin etti.

Kulübün Teknik Direktörü Jose Gonzalez, AP'ye yaptığı konuşmada Çin'de durumların şu an iyi olduğunu belirtti. Çin'de futbol sezonunun mayıs ayı başında tekrar başlama durumunun olduğunu belirten Gonzalez, "Çin'e girdikten sonra karantinaya alınacağız. Ne kadar erken girersek o kadar iyi." şeklinde konuştu.

Kulübün futbolcuları İspanya'ya gitmeden önce de Wuhan şehrinden yaklaşık bin kilometre uzaklıktaki Guanghzou kentinde sezon öncesi hazırlık kampına başlamıştı.

ŞOK GERÇEK

İspanya'ya yolculuk sırasında 27 kişilik takımın bu yolculuk sırasında İspanya kampı öncesi İstanbul'da mola verdiği ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal