‘Şöhretler Karması’ Maçında Cüneyt Çakır Düdük Çalacak!

Ziraat Bankası Diyarbakır Gençlik Festivali kapsamında Diyarbakır'da 20 Ekim'de yapılacak, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da forma giymesinin beklendiği "Şöhretler Karması" karşılaşmasını, hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

18.10.2018-14:02 - (Son Güncelleme: 18.10.2018-13:59) ‘Şöhretler Karması’ Maçında Cüneyt Çakır Düdük Çalacak!

Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Okçular Vakfı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Türk Telekom'un katkılarıyla, bölge gençlerini sanat, spor ve eğlenceyle buluşturmak adına gerçekleşen Ziraat Bankası Diyarbakır Gençlik Festivali start aldı.

Merkez Kayapınar ilçesindeki Kent Meydanı'nda gerçekleşen ve 4 gün boyunca devam edecek festivalle ilgili açıklamada bulunan Festival Komitesi Başkanı Ahmet Büyükgümüş, 20 Ekim'de oynanacak "Şöhretler Karması" müsabakasında, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere siyaset, futbol ve sanat camiasından ünlü simaların da forma giyeceğini belirtti.

Sürprizlerin süreceğini kaydeden Büyükgümüş, "Cumhurbaşkanımızın forma giyeceği takımın teknik direktörü Mircea Lucescu olacak. Müsabakada Türkiye futbolunun duayen isimlerinden Cüneyt Çakır düdük çalacak. Bizleri eğlenceli bir kapanış töreni bekliyor." ifadelerini kullandı.

Büyükgümüş, "Şöhretler Karması" müsabakasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dışında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile pek çok eski futbolcunun da forma giyeceğini söyledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal