Sofiane Feghouli: Şampiyon Olmak İçin Elimizden Gelenin En İyisini Yapacağım

Galatasaray'ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli, Antalya'da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

13.01.2020-13:26 - (Son Güncelleme: 13.01.2020-13:24)  Sofiane Feghouli: Şampiyon Olmak İçin Elimizden Gelenin En İyisini Yapacağım

Galatasaray'ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli, Antalya'da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Galatasaray 'ın Cezayirli yıldız oyuncusu Sofiane Feghouli, geçen sezon geriden gelerek şampiyon olduklarını söyleyerek, bunu tekrar başarabileceklerini ifade etti.


İŞTE SOFİANE FEGHOULİ’NİN AÇIKLAMALARI

"Bunlara baktığımızda olumlu bir süreç geçirdiğimizi söyleyebiliriz. Dinlenip ikinci yarıya daha iyi bir şekilde başlayacağız." "İnşallah bu sezonun ikinci yarısında elimden gelenin en iyisini yapacağım. Daha iyi bir şekilde geleceğim." diyen Feghouli, "Bunu da şampiyon olmak için yapacağım. Takımıma yardımcı olabilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Hem Türkiye Kupası'nı almak hem de şampiyon olmak için mücadele edeceğiz. Daha önce de 10 puan geriden geldik, bunu tekrar yapabileceğimize inanıyorum. Bu şekilde şampiyon olup kupayı almış bir şekilde sezonu bitireceğimize inanıyorum."

"Sadece o değil Emre Mor ve Jimmy Durmaz da bu bölgede oynuyor. Onlar da ellerinden gelen katkıyı sağlıyorlar. Oynasalar da oynamasalar da takımı motive etme yönünde çok büyük katkıları var. Eğer Galatasaray'ın oyuncusu iseniz eğer, sadece oynadığınız zaman değil oynamadığınız zaman da önemli. Burada da takımı iyi motive etmeniz gerekiyor." Açıklamalarında bulundu.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal