Slimani: 'Türkiye'deki Futbol Değildi'

Kısa bir zaman Fenerbahçe’de top koşturan Islam Slimani, Türkiye'deki zamanlarına ilişkin açıklamalar yaptı. Kontratı Premier Lig Kulübü Leicester City'de olan Cezayirli golcü Islam Slimani, Fenerbahçe ve Türk futboluyla alakalı açıklamalarda bulundu.

21.05.2020-17:20 - (Son Güncelleme: 21.05.2020-17:17) Slimani: 'Türkiye'deki Futbol Değildi'

Türkiye'deki zamanını başarısız olarak söylendiğini fakat kendisinin aynı düşüncede olmadığını belirten Slimani, ''Fenerbahçe'de başarısız olduğumu birçok insan düşünüyor ancak bence başarısız bir deneyimden çok uzak. Tam tersine, geliştiren bir tecrübeydi. Türkiye'de, daha önce görmediğim şeyleri gördüm. Çok başka bir dünya.'' ifadelerini kullandı.

'SAHNE ARKASINDA ÇOK ŞEY YAŞANIYORDU'

Türkiye'deki futbolun çok değişik bir atmosfer olduğunu belirten Cezayirli oyuncu, ''Türkiye'deki futbol değildi, başka bir şeydi. Sahne arkasında çok şey yaşanıyordu. Atmosfer sağlıklı değildi. Orada birçok şeye katlanmak zorundaydım.'' diye belirtti.

'KARARLARI SPORTİF DEĞİLDİ'

Bir gecede sarı- lacivertli kulüpte her şeyin değiştiğini belirten Slimani, cümlelerini şöyle devam ettirdi:

''Başlangıçta ilk 11'de başlıyordum ancak bir gecede her şey değişti. Yeni bir teknik direktör geldi ve benimle Benzia'yı kenara çekti. 1 hafta sonra, ikimiz de kiralık oyuncu olduğumuz için idmanlara çıkamayacağımızı söylediler. Bunu aşamadık. O güne kadar, Benzia ve bana niye böyle davrandıklarını anlamadık. Kararlarının sportif olmadığı açıktı. Futbol anlamında konuşuyorsak, biz en iyileriydik.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal