Slaven Bilic Almanya Yolcusu!

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in yeni sezonda Bundesliga'da görev yapacağı belirtildi.

19.04.2018-11:46 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-11:29) Slaven Bilic Almanya Yolcusu!

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Slaven Bilic hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre en son İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın başında bulunan Hırvat teknik adamın gelecek sezon Almanya’da takım çalıştıracağı öne sürüldü.

Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt, teknik direktörü Niko Kovac'ın gelecek sezon Bayern Münih'in yeni teknik direktörü olmasının ardından Kovac’ın yerine yeni teknik direktör arayışlarına başladı. Alman temsilcisinin yeni teknik direktör adayları arasında öne çıkan ismin Slaven Bilic olduğu ve Hırvat teknik adam için görüşmelere başlandığı iddia edildi.

Alman ekibinin takımın başına getirmek istediği Slaven Bilic'in kardeşi Domagoj Bilic konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Frankfurt konusunda kararı verecek olan Slaven'dir. Ancak yeni sezonda bir takım çalıştırmaya hazır olduğunu biliyorum" değerlendirmesinde bulunarak bu iddiaları doğrular biçimde konuştu.

BILIC OLMAZSA HEDEF TÜRK TEKNİK ADAM

Hırvat basınının haberine göre, Eintracht Frankfurt'un yeni teknik adamı konusunda en kuvvetli adayı Slaven Bilic. Fakat Alman temsilcisinin diğer adaylarla da görüşmek istediği ve bu adaylar içinde Türk teknik adam Kenan Koçak'ın da yer aldığı öne sürüldü.

Bundesliga 2 ekiplerinden Sandhausen’in teknik direktörlüğünü yapan Kayseri doğumlu Alman asıllı Türk teknik adam Kenan Koçak'ın da Eintracht Frankfurt için muhtemel adaylar arasında yer aldığı belirtildi.

Teknik direktörlük kariyerine 2011 senesinde 6. Lig takımı VfR Mannheim’la başlayan Koçak, 2016 senesinde ise 4. Lig ekibi SV Waldhof Mannheim'dan 2. Lig takımı Sandhausen'ın yolunu tutmuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal