Skrtel’den Türkiye’ye EURO 2024 Desteği!

Fenerbahçe'nin Slovak yıldızı Martin Skrtel, Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) adaylığı konusunda destek verdi.

11.08.2018-15:03 - (Son Güncelleme: 11.08.2018-15:01) Skrtel’den Türkiye’ye EURO 2024 Desteği!

Skrtel, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, her oyuncunun Türkiye'deki gibi bir atmosferde forma giymeyi çok isteyeceğini söyledi.

Türkiye'deki futbol ruhunun altını çizen 33 yaşındaki yıldız, "İki senedir Türkiye'deyim. Türkiye'nin pek çok şehrine seyahat etme şansı yakaladım. Birbirinden farklı kentler, statlar ve özel yerler gördüm. Gittiğim her stadın çok güzel olduğunu söylemek mümkün. İnanılmaz atmosferler ve harika taraftarlar var." ifadelerini kullandı.

Slovakya Milli Takımı'nda 97 defa forma giyen ve Fenerbahçe'den önce kariyerindes Trencin, St. Petersburg ve Liverpool takımlarında oynayan deneyimli stoper, Avrupa Futbol Şampiyonası’nın Türkiye'de düzenlenmesi halinde hem oyuncular hem de yurt dışından gelecek futbolseverler adına çok farklı bir tecrübe olacağını kaydetti.

Türkiye'de çıktığı her karşılaşmadan ayrı bir keyif aldığını belirten Skrtel, şu ifadeleri kullandı.

"Çıktığınız her karşılaşmadan keyif alıyorsunuz. Gerçekten bu atmosferde bulunmaktan dolayı mutluyum. Eğer EURO 2024 Türkiye'de düzenlenirse çok mutlu olurum. Gerek oyuncular gerek taraftarlar adına değişik bir deneyim olacağını düşünüyorum. Burada tutkulu taraftarlarla dolu muhteşem statlar bulunuyor. Her oyuncu Türkiye'deki gibi atmosferde oynamayı çok ister. Benim desteğim Türkiye'yle. Umarım UEFA EURO 2024 Türkiye'de olur."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal