Skandal Olay Sonrası Jack Grealish'e Tepki Yağıyor

İngiliz gazeteci Piers Morgan, Aston Villa'nın futbolcusu Jack Grealish'e, karantina zamanlarında yaşadığı skandal kaza sebebiyle sert bir şekilde eleştirdi.

31.03.2020-16:00 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-15:58) Skandal Olay Sonrası Jack Grealish'e Tepki Yağıyor

Bütün dünyayı saran coronavirüsü salgını sebebiyle Avrupa’nın neredeyse her ülkesinde ligler durdurulurken, hükümetler vatandaşlarına zorunda olmadıkça dışarı çıkmama uyarısında bulunuyor. Bu çağrıya spor camiasının yıldızları da ‘Evde kal’ çağrısı ile paylaştıkları videolarla destek oluyor.

Bu isimlerden biri olan Aston Villa’nın yıldızı Jack Grealish, insanlara evden dışarı çıkmamaları şeklinde uyardığı videoyu sosyal medya hesabına koyduktan bir gün sonra, parti dönüşü arabasıyla yaptığı trafik kazası ile gündeme geldi. Konu üzerine İngiliz gazeteci Piers Morgan, futbolcuyu sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla çok sert eleştirdi.

Jack Grealish’in ‘Evde kal’ videosuna cevap veren Piers Morgan “Biliyorum evlerine kapanmak zorunda kalan insanlar için zor bir dönem… Ama şaka mı bu? Karantina kararı sadece 7 gün önce alındı. Seni bencil, pervasız soytarı! Tek yapman gereken evde oturup televizyon seyretmekti” şeklinde ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal