Skandal Görüntü! PKK'lılar Fenerbahçe Formasını Yaktı!

Türk Ordusu'nun Barış Pınarı Harekatı'na 80 milyon topyekün destek verirken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, "Operasyonun önemini hepimiz biliyoruz. Allah devletimize ve askerimize güç kuvvet versin" açıklaması, PKK'nın zoruna gitti..

17.10.2019-09:32 - (Son Güncelleme: 17.10.2019-09:20)

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Barış Pınarı Harekatı ile ilgili sözleri teröristleri rahatsız etti. 80 milyonun tek yürek olup, destek verdiği operasyon başarıyla sürerken, terör örgütleri yine rahat durmuyor.. Çektikleri bu video ile Fenerbahçe formasını yakan hainlerin açıklaması daha da haince oldu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde, "Allah yar ve yardımcımız olsun. İnşallah en kısa zamanda hedeflerimize ulaşarak, ülkemizin menfaatleri doğrultusunda bu operasyon sonuçlanır. Operasyonun önemini hepimiz biliyoruz. Allah devletimize ve askerimize güç kuvvet versin" açıklaması yapmıştı.

Bilindiği üzere diğer kulüp ilgilileri ve Türk spor ailesinin tüm fertleri de operasyonu destekleyen açıklamalar yapmış ve ordumuza destek için asker selamı vermişti. Milli takımımız da Fransa karşısında attığı golden sonra asker selamı verip, UEFA'ya sevk edilmişti.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal