'Sivasspor'un Defoları Gözükmeye Başladı'

Galatasaray’ın eski futbolcusu Saffet Akyüz, Sivasspor’un şampiyonluk şansını değerlendirdi.

29.01.2020-12:19 - (Son Güncelleme: 29.01.2020-12:13) 'Sivasspor'un Defoları Gözükmeye Başladı'

Galatasaray’ın eski futbolcusu Saffet Akyüz, Sivasspor’un şampiyonluk şansını değerlendirdi.

İşte Akyüz’ün Sivasspor hakkında değerlendirmeleri:

Sivasspor gibi kulüpler arada çıkıp belli başarılar gösteriyorlar. Sivasspor, bütçesiyle hareket eden stratejik oynayan oyunu daha kurgulayıp oynayan takım görüntüsüyle şu ana kadar ligi belli ölçüde domine etti. Kimseye fark ettirmeden kendini hedef göstermeden buralara kadar geldi. Beşiktaş galibiyetinden sonra şehirde bir algı oluştu.

Futbolcularda da ‘Evet biz şampiyon olabiliriz’ düşüncesi oluştu. Sonra da Türkiye’deki bütün takımlar ‘Biz Sivasspor’u yenmek istiyorsak stratejik oynamamız gerekiyor’ demeye başladı. Sivasspor’un spot ışıklarında defoları gözükmeye başladı. Rizespor da eğer kora kor oynarsa Sivasspor’u yenemeyeceğini bildi ve stratejik bir oyun oynayarak istediğini aldı. Aslında maçı da bitirebilirdi. Sivasspor’un genel kadrosuna baktığın zaman santrforu Trabzonspor’da denenmiş, kapalı alanda iş yapamayan bir santrfor. Açık alanı seven kanat oyuncuları var.

Türk olarak Emre Kılınç ve Mert Hakan yine gayretliydi ama kapalı savunmayı açma anlamında sıkıntı var. Geçen sene Başakşehir de aynı şekildeydi. Spot ışıklarında başarı göstermek gerçekten zor. Bunu yapabilmek için Türkiye’de taraftarı olan arkada medya gücü olan algı oluşturabilen kulüpler ön planda. Bugün Almanya’ya baktığımızda Leipzig lider ama sorulunca Bayern Münih gelecek diyorlar.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal