Sivasspor’da Bolu Kampı Tamamlandı!

İkinci etap kamp çalışmaları için Bolu’da bulunan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, çalışmalarını tamamladı ve şehre döndü.

28.07.2018-10:46 - (Son Güncelleme: 28.07.2018-10:44) Sivasspor’da Bolu Kampı Tamamlandı!

Kırmızı beyazlı ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, kamp çalışmalarına 12 Temmuz'da Bolu'nun Karacasu beldesinde start veren Sivasspor, kamp süresince günde çift idman gerçekleştirdi.

2018-19 sezonuna yaptığı tempolu ve ağır antrenmanlarla hazırlanan Yiğidolar, Karaçayır Spor Tesisleri'nde son antrenmanını gerçekleştirerek 17 günlük Bolu kampını sonlandırdı.

Kamp boyunca 4 hazırlık maçına çıkan Sivasspor, ilk hazırlık karşılaşmasında İran ekibi Traktör Sazi ile 1-1 berabere kaldı. İkinci maçında Azerbaycan takımlarından Sebail'i 2-1 mağlup eden kırmızı beyazlılar, üçüncü maçında Boluspor'a 3-1 mağlup oldu ve son hazırlık maçında ise Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı.

Kırmızı beyazlılar, ligin ilk haftasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacağı mücadelenin hazırlıklarına Sivas'ta devam edecek. Demir Grup Sivasspor, ligin ilk haftasında 11 Ağustos Cumartesi günü saat 19.30'da Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda Aytemiz Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal