Sivasspor Yardımcı Antrenörü Uzğur: Ankaragücü Bizden Daha Fazla İstedi

Sivasspor'un MKE Ankaragücü'ne 3-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Uzğur, "İkinci yarı maç 3-1’e geldikten iki tane net pozisyon kaçırdık. Ancak Ankaragücü bizden daha fazla istedi." ifadelerini kullandı.

20.05.2019-23:18 - (Son Güncelleme: 20.05.2019-23:18)

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü’ne 3-1 mağlup olan Sivasspor yardımcı antrenörü Ersel Uzğur maç sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"MOTİVASYONUMUZ DÜŞTÜ"

Maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu belirten Uzğur, “İlk 25 dakikalık bölümde istediğimizin çoğunu yaptık. Top daha fazla bizde kaldı. Ama yanlış seçimlerimizden dolayı çok top kaybettik. Ankaragücü’nün ilk ciddi atağından sonra yediğimiz gol yüzünden takım olarak motivasyonumuz düştü." ifadelerini kullandı.

"GELECEK SEZONU PLANLAYACAĞIZ"  

Maçın genelinde motivasyon kaybı yaşadıklarını kaydeden, "İkinci yarı maç 3-1’e geldikten iki tane net pozisyon kaçırdık. Ancak Ankaragücü bizden daha fazla istedi. Maçın genelinde motivasyon eksikliği yaşadığımızda söyleyebilirim. Sezonun son maçlarında bazen bu sorunları yaşayabiliyorsunuz. Gelecek hafta oynayacağımız maçtan sonra gelecek sezonu planlayacağız" diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal