Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: 'Biz Sadece Kazanmak İstiyoruz'

15. Hafta Süper Lig'de Pazar Günü Kendi Sahalarında Karşılaşacakları Fenerbahçe Maçı Öncesi Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay A spor'a Açıklamalarda Bulundu

13.12.2019-16:37 - (Son Güncelleme: 13.12.2019-16:14) Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: 'Biz Sadece Kazanmak İstiyoruz'

 15. haftaya fenerbahçe karşısında süper ligde lider olarak sahaya çıkacak olan sivassporda teknik direktör rıza çalımbay'dan açıklamalar.

tecrübeli teknik adam maç öncesi değerlendirmelerde bulundu kendi sahamızda fenerbahçe maçını kazanmak için elimzden ne geliyorsa yapacaklarını söyledi.

 Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 15 . haftasında pazar günü saat 16.30'da fenerbahçe ile  oynayacakları mücadele için teknik direktör rıza çalımbay maç öncesi şu şekilde değerlendirmelerde bulundu.

"Fenerbahçe maçı hazırlıkları çok iyi gidiyor, saha şartları da güzel. Sakatlıklar haricinde bir eksiğimiz yok, Hakan Arslan'ın cezalı olması bizi zor duruma soktu. Mert Hakan'ın ve Caner'in ufak sakatlıkları var, maç saatine yetişeceklerini umuyorum .Yeni Malatya maçı zor geçti, deplasman maçları özellikle zordur. O maçta kontrollü oynayıp, iyi bir skor aldık. Fenerbahçe tehlikeli bir takım ancak bizde sahada gereken bütün doğruları yapıp, kazanmak istiyoruz. Biz sadece galip gelmek istiyoruz, Fenerbahçe karşılaşmasınıda kazanıp lider olarak devam etmek istiyoruz. Yarın küçük bir kampa gireceğiz, bütün eksiklikleri tamamlayıp Fenerbahçe maçına hazır duruma geleceğiz. Fenerbahçe ile karşılaşıyoruz sonuçta, üç büyüklerde hangi takımlar olursa olsun çok zor maçlar oluyor ama bizde ciddi bir şekilde hazırlanıp, galip gelmek istiyoruz"

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal