Sinan Gümüş'e Yeni Sözleşme!

Galatasaray’da yönetim, teknik direktör Fatih Terim’in isteği doğrultusunda Sinan Gümüş’ün sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor.

23.04.2018-10:52 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-10:30) Sinan Gümüş'e Yeni Sözleşme!

Sarı kırmızılı yönetim, teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda genç oyuncu Sinan Gümüş’ün sözleşmesini uzatma kararı aldı.

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon attığı kritik gollerle takımına katkı sağlayan Sinan Gümüş’e teknik direktör Fatih Terim’in isteğiyle yeni sözleşme önerilecek. Özellikle sezonun ikinci yarısında Atiker Konyaspor maçı ve son olarak cumartesi günü oynanan Aytemiz Alanyaspor maçında oyuna 2. yarıda girip attığı kritik gollerle sarı kırmızılıların ligin zirvede yer almasına büyük katkı sağlayan Sinan Gümüş, hem takımını hem de kendi geleceğini kurtardı.

Galatasaray yönetimi, takımla bir sene daha kontratı olan Gümüş’le yeni sözleşme imzalamaya hazırlanırken, yıllık ücretini de artırmayı planlıyor. Tecrübeli teknik adam Terim’in, Sinan Gümüş’ün ligin 2. yarısındaki performansından son derece memnun olduğu ve sözleşmesinin 4 sene daha uzatılıp, maaşına da yüzde 100 zam yapılmasını talep ettiği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon teknik direktör Tudor’la arasında sorun yaşayan, performansıyla tartışma konusu haline gelen ve sarı kırmızı taraftarlarla da arası bozuk olan Sinan Gümüş, Fatih Terim’in göreve gelmesiyle daha fazla forma şansı bulmuş ve bu şansı iyi değerlendirmişti. Ziraat Türkiye Kupası’nda 6 gol, 4 asist yapan Sinan Gümüş, Spor Toto Süper Ligde ise oyuna sonradan girdiği karşılaşmalarda çok kritik gollere imza attı.

Karabükspor maçında oyuna sonradan dahil olan Gümüş, Atiker Konyaspor ile Türk Telekom Stadı’nda oynanan karşılaşmada, 1 gol ve 1 asistle oynayarak takımına 3 puanı getiren isim olmuştu. Başarılı oyuncu ligde son oynanan Aytemiz Alanyaspor deplasmanında oyuna yine sonradan dahil olup attığı galibiyet golüyle takımının şampiyonluk yolunda çok kritik bir virajı aşmasını sağladı.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de 15 karşılaşmada forma giyen ve 265 dakika sahada kalan Sinan Gümüş, üç gole imza attı.

Milliyet

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal