Şike Davasında Karar Verildi!

Yargıtayın 'futbolda şike' davasında alınan beraat kararlarını usulden bozma ilamına uyulmasına karar verdi. Davanın, 6 Kasım Cuma gününe ertelenmesinde karar kılındı.

16.07.2020-13:09 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-13:00) Şike Davasında Karar Verildi!

İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi'nin 'futbolda şike' davasında aldığı 'usul eksikliği' nedeniyle bozma kararına uyulmasına oybirliğiyle karar verdi.

Mahkeme ayrıca; 'Aziz Yıldırım ile birlikte 6 kişinin dosyasının ayrılmasına, 2016/62 nolu dosyanın incelenmek üzere istenmesine ve buradaki kumpas davasındaki dosyada bulunan delillerin incelendikten sonra yeni duruşmanın 6 Kasım 2020 tarihinde, saat 10.00'a ertelenmesine' hükmetti.

GÜN İÇİNDE NELER YAŞANDI?

5'inci Ceza Dairesi'nin aldığı karar devamında şike yapmakla suçlandığı dava ile ilgili beraat kararı alınan Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında olduğu 36 sanığın yargılandığı duruşmanın tekrardan görüşülmesine bugün başlandı. Çağlayan'da olan İstanbul Adalet Sarayı'nda yapılan davaya Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım ile eski idareciler, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyeleri dahil oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal