Shoya Nakajima Kimdir? Shoya Nakajima Galatasaray’da

Galatasaray’ın transfer listesine aldığı öne sürülen Shoya Nakajima kimdir? Shoya Nakajima hakkında merak ettikleriniz bu haberimizde…

19.06.2018-15:48 - (Son Güncelleme: 19.06.2018-15:47) Shoya Nakajima Kimdir? Shoya Nakajima Galatasaray’da

Gelecek sezon Avrupa ve Spor Toto Süper Lig’de başarılı olmak isteyen ve bu doğrultuda güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın gündemine sürpriz bir isim geldi.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Inter’den kadrosuna kattığı Japon futbolcu Nagatomo’dan büyük verim alan sarı kırmızılıların gündemine yine bir Japon ismi aldığı öne sürüldü. Cimbom’un Portekiz Ligi takımlarından Portimonense forması giyen 24 yaşındaki Nakajima'yı scout ekibinin önerisiyle transfer listesine aldığı iddia edildi.

Japon oyuncu orta sahanın her iki kanadında ve 10 numara pozisyonunda forma giyebiliyor. Sürati ve uzaktan sert şutlarıyla tanınan 24 yaşındaki Nakajima için Fatih Terim’in de olumlu rapor verdiği bildirildi.

SHOYA NAKAJİMA KİMDİR?

23 Ağustos 1994 tarihinde Japonya’da dünyaya gelen Nakajima Portekiz Ligi takımlarından Portimonense’de forma giyiyor.

Profesyonelliğe 2012-2013 sezonunda ülkesinin Tokyo Verdy Jugend takımında adım atan Nakajima, 2017-2018 sezonu başına dek Japonya’da FC Tokyo ve Kataller Toyama ekiplerinde forma giydi.

Geçtiğimiz sezon transfer olduğu Portimonense formasıyla Portekiz Ligi’nde 29 karşılaşmaya çıkan Japon orta saha bu karşılaşmalarda 10 kez fileleri sarstı ve 12 kez takım arkadaşlarını golle buluşturdu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal