Shinji Kagawa,Beşiktaş'la Prensipte Anlaştı! İşte Detaylar!

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta kiralık forma giyen Kagawa tekrar Beşiktaş'a dönüyor.. İşte detaylar

17.07.2019-10:23 - (Son Güncelleme: 17.07.2019-10:19)  Shinji Kagawa,Beşiktaş'la Prensipte Anlaştı! İşte Detaylar!

Kagawa tekrar Beşiktaş'a dönüyor. Fikret Orman'ın bizzat ilgilendiği bu transferde, Dormund yıldız oyuncu kamp kadrosuna dahil etmedi. Hatta yeni sezon formalarında kendisine numara bile vermedi.

Spor Toto Süper Lig için önümüzdeki sezon başarılı bir kadro kurmak isteyen Abdullah Avcı, yönetime Kagawa'yı istediğini bildirdi. Kagawa'nın gelişiyle Ljajic'i kanat rotasyonunda kullanıp, Japon yıldızı ise 10 numara pozisyonunda oynatmak isteyen Avcı, bu transferin kesinlikle bitirilmesi gerektiğini Fikret Orman'a bildirdi..

Kiralık olarak geldiği Beşiktaş’ta taraftarların sevgilisi haline gelen Japon 10 numara Shinji Kagawa, yeniden Siyah-Beyazlı takımla sözleşme imzalamak üzere.

Borussia Dortmund’un alt lig ekiplerinden Schweinberg ile oynanan hazırlık maçında sonradan oyuna girip 1 gol atmayı başarmıştı. Ancak Kagawa, dün kulübü tarafından kadro dışı bırakıldı.

TEKLİFİ KABUL ETTİ

Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Ali Naibi’nin Japon orta saha ile iletişimi koparmadığı ve Kagawa’yla yaptığı görüşmelerde,

“Sana kapılarımız her zaman açık. Seni tamımızda yeniden görmek isteriz. Ayrıca Borussia Dortmund’dan bonservisini alırsan bu transfer daha da kolaylaşır” dediği öğrenildi. Kagawa, Dortmund’un kendisini ABD kampının kadrosuna almamasının ardından Beşiktaş’ın teklifini kabul etti.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal