Shevchenko'dan İstanbul Finali İtirafı

Andriy Shevchenko, 2005'te İstanbul'da Liverpool'a karşı yaptıkları Şampiyonlar Ligi finalinde atamadığı penaltıyı hala izleyemediğini belirtti.

08.05.2020-14:48 - (Son Güncelleme: 08.05.2020-14:46) Shevchenko'dan İstanbul Finali İtirafı

Milan'ın efsane yıldızlarından Andriy Shevchenko İstanbul’da yapılan 2005 Şampiyonlar Ligi finalinde atamadığı penaltıyı aradan uzun seneler geçmiş olmasına karşın hala izleyemediğini açıkladı.

Ukraynalı golcü konuşmasında İstanbul'da Liverpool'a karşı yaptıkları ve yenildikleri finalde atamadığı son penaltı vuruşunu gole çeviremediği videoları izlerken elindeki telefonu fırlattığını ve arkasını döndüğünü vurguladı

Shevchenko konuşmasında ayrıca şu ifadeleri kullandı: "Birkaç zaman önce UEFA'nın Instagram'da yayınladığı 2005 finalinin görüntülerine denk geldim. O anları hala izleyemiyorum. Elimde telefon varsa atıyorum ve arkamı dönüyorum, yapamıyorum. Hayatta hayal kırıklığına uğramamış bir şampiyon olabilir mi? Futbolun güzelliği de burada."

2005 senesinde yapılan Şampiyonlar Ligi finalinde Milan 3-0 öne geçtiği karşılaşmanın 3-3'e olmasına engel olamamış, uzatma dakikalarında Shevchenko son dakikalarda mutlak bir gol pozisyonunu sonuçlandıramamış ve seri penaltı atışlarında son penaltıyı atamayarak kupanın Liverpool'a gidişine şahit olmuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal