Shevchenko: 'Çernobil Faciasına Benziyor'

Efsane yıldız oyuncu ve Ukrayna Milli ekibi Teknik Adamı Andriy Shevchenko, coronavirüs salgını konusunda konuştu.

28.03.2020-17:16 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-17:10) Shevchenko: 'Çernobil Faciasına Benziyor'
Efsane Ukraynalı golcü oyuncu SkySport Italia'ya yaptığı açıklamalarda İtalya'daki hali, 1986 yılında ülkesinde gerçekleşen Çernobil felaketine benzetti.

"ÇERNOBİL FACİASINA BENZİYOR"

İtalya'da meydana gelen durumu yakından takip ettiğini söyleyen Shevchenko; "İçinde bulunduğumuz zamanın gerçek kahramanı sizlersiniz. İçinde bulunduğunuz durum Çernobil felaketine benziyor." ifadelerini kullandı.

Şu anda Londra'da yaşayan 43 yaşındaki Teknik Adam; "Ben şehrin dış kısımlarında yaşıyorum ve iyi durumdayım. Yaklaşık 10 gündür evimde karantinadayım." dedi.

"ONLARA TEŞEKKÜR ETMELİYİZ"

Olaylar için önerilerde bulunan Shevchenko; "Tek çözüm hükümetin kuralına uymak ve evde kalmak. İşini yapmakta olan doktorlar ve hemşireler, içinde bulunduğumuz durumun gerçek kahramanlarıdır. Yaptıkları her şey için onlara teşekkür etmeliyiz." ifadelerini kullandı.

SHEVCHENKO FELAKETİ YAŞAMIŞTI

1976 senesinde Ukrayna'nın Dvirkivshchyna şehrinde dünyaya gelen efsane oyuncu, henüz 10 yaşındayken Çernobil felaketine şahit olmuştu.

Shevchenko, Çernobil felaketinden şöyle bahsetti:

"Buna benzer bir felaketi 10 yaşındayken yaşamıştım. Tekrar söylüyorum; tek yapmamız gereken aptalca davranışlardan kaçınmaktır. Hiçbirimiz virüse yakalanmadığımızdan emin olamayız. Dışarıya çıkmamalıyız."

"İtalya'ya her zaman yakınım. İşlerin yoluna gireceği umuduyla yaşamaya devam etmeliyiz. Haydi İtalya, bundan beraber kurtulacağız."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal