Shaqiri Liverpool'da Kalıyor

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Xherdan Shaqiri, en büyük hayalinin Liverpool ile Premier Lig'i kazanmak olduğunu söyleyerek transfere kapılarını kapattı.

05.12.2019-16:44 - (Son Güncelleme: 05.12.2019-16:39)

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'dan Galatasaray'a transfer olacağı öne sürülen Xherdan Shaqiri 5-2 kazandıkları ve ilk 11'de yer aldığı Everton maçı sonrası verdiği röportajda açıklamalarda bulundu.

"Hayalim Premıer Lig"

Liverpool ile Premier Lig'i kazanmanın en büyük hayali olduğunu söyleyen İsviçreli kanat oyuncusu, "Üst seviyelerde oynamak için maçları kazanmak çok önemli hatta bu en önemli şey. Çok iyi durumdayız ve umarım en tepede kalabiliriz.

Dürüst olmak gerekirse Liverpool'la Premier Lig'i kazanmak benim en büyük hayalim. Taraftarlarımıza 30 yıldır hasret duydukları Premier Lig'i vermek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Shaqiri'ye Güveniyor

Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp de maçtan sonra verdiği röportajda, "Shaqiri bu maçta gol attı tıpkı Divock Origi gibi. Fiziksel olarak çok iyi ve yeterli gözüküyor. Oyuncuların sakatlıktan döndükten sonra yaptıkları antrenmanlar çok önemlidir ve o bunu iyi başardı.

Tamamen normal olarak sadece bir kaç haftadır takımla birlikte çalışıyor ve kadronun genişliğini de gayet iyi anlıyor." şeklinde konuştu.

Liverpool ile bu sezonki ilk golünü Everton maçında atan 28 yaşındaki Shaqiri bu sezon bütün kulvarlarda sadece 5 maçta forma şansı bulabildi ve 1 kez ağları sarstı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal