Serie A’da Takımında Coronavirüs Şüphesi! Antrenmanlar Durdu

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) kulüplerinden Bologna’nın teknik ekibinde bulunan bir kişide coronavirüsten şüphelenilmesi nedeniyle önlem amaçlı grup halindeki idmanları askıya aldı.

28.05.2020-09:12 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-09:09) Serie A’da Takımında Coronavirüs Şüphesi! Antrenmanlar Durdu

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) kulüplerinden Bologna'nın teknik ekibinde görev yapan bir çalışanda yeni tip coronavirüsten (Covid-19) şüphelenilmesi nedeniyle önlem amaçlı grup halindeki idmanlar askıya alındı.

Bologna takımında verilen yazılı açıklamada, kulüpte yapılan son testler doğrultusunda, teknik ekipten bir kişide coronavirüs olmasından şüphelenildiği ifade edildi.

Açıklamada, yeni testlerin uygulanacağı ve bunların sonuçları açıklanana kadar yarından itibaren önlem amaçlı kişisel antrenmanlar yapılacağı, farklı saatlerde ortak alanlar kullanılmadan çalışmaların devam ettirileceği aktarıldı.

Takımın açıklamasında, söz konusu şüpheli kişinin coronavirüs olduğunun kesinleşmesi durumunda, kulübün kampa alınarak izolasyonun sağlanacağı duyuruldu.

Bologna, Avrupa'da coronavirüs pandemisinden ilk ve ciddi şekilde etkilenen İtalya'da, sıkı karantina önlemlerinin ilk defa gevşetildiği 4 Mayıs'tan sonra kişisel antrenmanları başlatan ilk kulüplerden biri olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal