Serie A Kulübü Muriç'in Peşinde!

Fenerbahçe'nin yüksek bonservis istediği Kosovalı forvet Vedat Muriç için Lazio'nun sonrasında bir başka İtalyan kulübü Napoli de çalışmalara başladı.

30.04.2020-17:47 - (Son Güncelleme: 01.05.2020-11:28) Serie A Kulübü Muriç'in Peşinde!

Transferde adı Tottenham ve Lazio gibi kulüplerle geçen Fenerbahçe'nin yıldız forveti Vedat Muriç için son olarak bir başka İtalyan takımı Napoli'nin resmi girişimlere başladığı belirtildi.

Fransız gazeteci Manu Lonjon’un haberine göre İtayla Serie A'nın iddialı kulüplerinden Napoli, Fenerbahçe'den Vedat Muriç'i kadrosuna katmak için resmi çalışmalara başladı.

HÜCUM HATTINA TAKVİYE YAPMAYI AMAÇLIYORLAR

İleri hatta sözleşmesi sona eren futbolcuları Dries Mertens ve Jose Callejon'u kadroda tutması zor olan Napoli'de forvet Milik'in de gitmesi gündeme gelmişti. Hücum hattında sorun yaşaması olası hale gelen Napoli, gündemi içerisinde Vedat Muriç'in adını öne çıkardı.

GEÇEN SEZON DA ELMAS'I TRANSFER ETMİŞLERDİ

Resmi görüşmelere başladığı açıklanan İtalyan devi, geçen sezon da Fenerbahçe'den Eljif Elmas'ı 16 milyon euro bonservis ücretiyle transfer etmişti.

İngiltere Premier Lig'den Tottenham'ın da istediği söylenen Muriç'in İtalya'ya transfer olmak istediği öne sürülüyordu. Lazio Sportif Direktörü Igli Tare'nin özellikle görmek istediği yıldız için resmen görüşmelere başlayan Napoli'nin transferi sonlandırabileceği belirtiliyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal