'Seri Galibiyetler ile Yolumuza Devam Etmemiz Lazım'

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’da Teknik Direktör Eyüp Arın, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

13.02.2020-13:53 - (Son Güncelleme: 13.02.2020-13:49) 'Seri Galibiyetler ile Yolumuza Devam Etmemiz Lazım'

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’da Teknik Direktör Eyüp Arın, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte Eyüp Arın’ın o açıklamaları:

Adana Demirspor maçına hazırlıklarımızı çok iyi yapmıştık. Çok iyi hazırlandığımız bir haftaydı. Tabi ki maçın başlangıcı ve bitişi öyle değildi. Bizim sahaya çıkan oyuncu grubumuzun eksiklikleri vardı. Ben de bir taraftar olsam kadroya baktığımda mutlaka tepkilerim olurdu. 3 santrfor oyuncumuz vardı ama Mbilla’nın Osmanlıspor maçından sonra antrenmanda eski sakatlığı nüksetti.

Şu anda İstanbul’da tedavisine devam ediliyor. Eze 5 aydır yoktu. 1 haftalık antrenman modeliyle hazırlanmaya başlamıştı. Ahmet Dereli’nin Osmanlıspor maçında bileği şişmişti iyileşeceğini düşünüyorduk o da antrenmanlara çıkamadı. Biz de günü değil sezonu kurtarma adına oyuncularımızın sağlığını düşündük.

Elimizde olmadan imkansızlıklardan dolayı bu kadroyu çıkartmak zorunda kaldık. Bizim daha 13 maçımız var. Bir Adana derbisi kaybettik. Üzüntülerini anlıyorum ama biz hem o maçı hem de ligdeki puanı kaybettik. Biz 2 taraflı bakıyoruz. Bizim gelecek adına 13 tane maçımız var.
Bizim mutlaka 3-4 haftalık seri yakalamamız lazım. Onu yapacak oyuncu grubumuz da var, camiamız da var, taraftarımız da var diye düşünüyorum. Yeter ki onlar bu çocuklara desteklerini esirgemesinler.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal