Seri: ''Galatasaray'ın Şampiyonluğu İçin Elimden Geleni Yapacağım''

Galatasaray, İngiliz ekibi Fulham'dan Fildişi Sahilli futbolcu Jean Michael Seri'yi kiraladığını resmen açıklamasından sonra Seri basın mesnuplarının sorularını yanıtladı bulundu.

19.07.2019-10:22 - (Son Güncelleme: 19.07.2019-10:18) Seri: ''Galatasaray'ın Şampiyonluğu İçin Elimden Geleni Yapacağım''

Galatasaray'ın Fulham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Seri, GS TV'ye özel açıklamalarda bulundu.

En iyi oyunumu oynamak istiyorum

"Benim için güzel bir an. Galatasaray'da olmak heyecanlı. Takım arkadaşlarımı tanımak ve stadyumu dolu görmek istiyorum. Bu atmosferde oynayacağım için çok mutluyum. Galatasaray bana çok saygı ve özen gösterdi. En iyi oyunumu oynamak istiyorum."

Taraftarlar hakkında...

"Detaylı bir bilgim yok ama Galatasaray'ın çok büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Drogba burada oynarken, Belçika ile oynadığımız hazırlık maçına 1000'e yakın Galatasaray taraftarı onu desteklemeye gelmişti. Çılgın bir durum diye düşünmüştüm. Oyuncuları ve kulübü çok seviyorlar. Bu müthiş bir şey. Bunun için en iyi sonuçları almak istiyorum."

Elimden geleni yapacağım

"Taraftara şimdiden teşekkür ediyorum. Hem oyunculara hem de kulübe verdiği destek için teşekkürler. Galatasaray için ruhumda ve bedenimde ne kadar güç varsa vereceğim. Çünkü taraftarlar bunu hak ediyor. Eimden geleni yapacağım."

Yayıncı kuruluşun ticari değerine katkıda bulunur

"Başkan Mustafa Cengiz ise yaptığı açıklamada, "Biz taraftarların mutluluğu için buradayız. Elimizden geleni yapıyoruz. Galatasaray gibi bir dünya devine yakışır bir transfer yaptık. Bu vesileyle transfer emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Seri, Türk futbolunun marka değerine, yayıncı kuruluşunda ticari değerine katkı sağlayacaktır." ifadelerini kullandı."

SATIN ALMA OPSİYONU İLE KİRALADI

Galatasaray kulübünden KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

"Profesyonel Futbolcu Jean Michael Seri ve kulübü Fulham Football Club Limited ile oyuncunun 2019-2020 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne net 1.500.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Yapılan anlaşmaya göre 01.06.2020 tarihine kadar Şirketimizin 18.000.000 Euro transfer bedeli karşılığında oyuncuyu satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Futbolcuya ise 2019-2020 futbol sezonu için net 2.800.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal