Sergio Ramos'tan Lionel Messi Açıklaması!

Real Madrid'in başarılı isimlerinden kaptan Sergio Ramos, Lionel Messi'nin Barcelona'da devam etmesini istediğini belirtti.

03.09.2020-11:27 - (Son Güncelleme: 03.09.2020-11:24) Sergio Ramos'tan Lionel Messi Açıklaması!

İspanya’nın Uluslar Ligi'nde yapacağı karşılaşmalar öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ramos: "Bizi ilgilendiren bir konu olmadığını düşünüyorum. Geleceğine kendisi karar verecektir. Bunu en iyi şekilde yapıyor mu bilmiyorum ama İspanya futbolu için, Barcelona için ve elbellte bizler için önemli birisi. Barcelona'da kalmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

EL CLASSICO’YU DAHA İYİ HALE GETİRİYOR

Messi'nin LaLiga'yı, kulübünü ve 'El Classıco'yu daha iyi hale getirdiğini belirten Ramos: "Kazanırken en iyilere karşı kazanmak istersiniz ve o dünyanın en iyilerinden biri. Bu konuya eklenecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Messi'nin herhangi bir spekülasyona dahil olmadan tek başına geleceğine karar verebileceğini aktaran Ramos: "Bizim için bu, meşgul olmamız gereken bir şey değil" açıklamasında bulundu.

LUIS HENRIQUE’NİN DÖNMESİNDEN MEMNUNUZ

Ülkesi ile ilgili de açıklamalar yapan deneyimli savunmacı, Luis Henrique'nin Milli Takım'a yeniden dönmesinden ötürü çok mutlu olduklarını ve onu çok özlediklerini dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal