Sergio Ramos’tan Antoine Griezmann’a Gönderme!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Roma ile oynayacakları karşılaşma öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Real Madrid’in tecrübeli stoperi Sergio Ramos, kendisine yöneltilen bir soru sonrasında Atletico Madrid’in golcü oyuncusu Antoine Griezmann'a göndermede bulundu.

19.09.2018-11:54 - (Son Güncelleme: 19.09.2018-11:52) Sergio Ramos’tan Antoine Griezmann’a Gönderme!

Sergio Ramos, Real Madrid’in Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda Roma ile evinde oynayacağı mücadele öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Geçtiğimiz günlerde isminin Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo ile aynı düzeyde anılması ve Altın Top adayları arasında gösterilmesi gerektiğini belirten Griezmann'ın sözleri konusunda yorum yapması istenilen İspanyol ekibinin kaptanı Sergio Ramos, şu ifadeleri kullandı:

"Ben her zaman söylerim. Cehalet bazen gerçekten cesur olabiliyor. Bu cümleleri duyduğumda aklıma Totti, Buffon, Maldini, Raul, Xavi, Iniesta, Casillas gibi birçok kupa kaldıran fakat Altın Top ödülü kazanamayan futbolcular geldi. Herkesin fikrini söyleme özgürlüğü bulunuyor ancak bana kalırsa, kendisi teknik direktörü Simeone ya da takım arkadaşları Godin veya Koke'den tavsiye alabilir. Yine de daha önce söylediğim gibi bence o çok iyi bir futbolcu."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal