Sergio Busquets: ‘Ligler Bu Sezon Devam Edemez’

Barcelona'nın deneyimli oyuncusu Sergio Busquets, La Liga'nın durumu ve coronavirüsü salgını ile ilgili açıklamalar yaptı.

17.04.2020-09:18 - (Son Güncelleme: 17.04.2020-09:17) Sergio Busquets: ‘Ligler Bu Sezon Devam Edemez’

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Sergio Busquets, yeni tip coronavirüsü (Covid-19) sebebiyle askıya alınan La Liga'nın tekrardan başlayacağını düşünmediğini ifade etti.

‘LİGLER BU SEZON İÇİN BENCE DEVAM EDEMEZ’

"Bu saatten sonra devam etmek çok zor olacaktır. Sürecin başında olayların nasıl gelişeceğini görmek istedim ve bence şu an zirve noktaya ulaştık. Artık iyi haberler gelmesini bekliyorum. Ligler ise bu sezon için bence devam edemez."

‘FUTBOLA UZAK KALMAK KOLAY OLMUYOR’

"Coronavirüsü nedeniyle belirsizlik var. Evde izole bir yaşam sürmek, futbola uzak kalmak kolay olmuyor ancak çocuklarımla daha çok vakit geçirebiliyorum bu dönemde. Topla pek fazla antrenman yapma şansım olmuyor ancak bize verilen özel idmanlarımızı uyguluyorum."

‘BÖYLE BİTERSE ŞAMPİYON GİBİ HİSSETMEYECEĞİM’

Barcelona Teknik Patronu Quique Setien ise La Liga'nın geleceği ile ilgili Busquets'nin konuşmalarının tam tersi ifadeler söylemişti. Deneyimli teknik direktör, "Böyle biterse şampiyon gibi hissetmeyeceğim. Benim isteğim sahada oynayarak şampiyon olmak" şeklinde konuşmuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal