Sergen Yalçın’ın Hedefi Üç Kulvarda da Şampiyonluk

Beşiktaş'ın yeni sezonda gençlerle oynamayacağını ve sağlam bir kadro kuracağını aktaran Sergen Yalçın, üç kulvarda da şampiyonluğu istediklerini belirtti.

22.06.2020-11:32 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-11:29) Sergen Yalçın’ın Hedefi Üç Kulvarda da Şampiyonluk

Süper Lig'in 28. haftasında konuk olduğu Denizlispor ile oynayan Beşiktaş, rakibini 5-1 gibi ağır bir skorla yenerek puanını 47'ye çıkardı.

Maçın sonrasında bir açıklama paylaşan teknik adam Sergen Yalçın, "Beşiktaş seneye gençlerle oynamayacak. Küçülmeye falan gitmiyoruz. Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağız." diyerek, "Gençlerle oynayacağız" ifadelerini kullanan Başkan Ahmet Nur Çebi'ye gönderme yapmıştı.

Hürriyet'e açıklamalarda bulunan Yalçın, yeni sezonki planlarından bahsetti ve üç kulvarda da iddialı olduklarını vurguladı.

'AVRUPA LİGİ'NDE DE FİNAL İSTİYORUM'

Yalçın, “Beşiktaş her sezon şampiyonluğu hedeflemiştir. Gelecek sezonhedefimiz hem ligi hem kupayı kazanmak. Hatta Avrupa Ligi’ne gidersek orada da final oynayacak bir ekip oluşturmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

'ALTYAPIDAKİ GENÇLERİ EN İYİ BEN BİLİRİM'

Kendisinin de Beşiktaş altyapısından çıktığını aktaran Yalçın şu açıklamaları yaptı: “Gençlerin değerini alt yapıdan yetişen bilir. Ben de çok iyi bilirim. Hangi genç oyuncuya forma teslim edeceğimizi çok iyi biliyoruz. Beşiktaş’ta yetenekli gençler hak ediyorlarsa forma giyecektir ancak gençleri fazla büyütmeyelim onları çok çalışmaya teşvik edelim. Bütçemiz düşük ama karakterli başarıya aç olan futbolcular ile devam edeceğiz.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal