Sergen Yalçın'ın Gidişi Yeni Malatyaspor’a Yaramadı

Süper Lig'de kötü bir dönem geçiren Yeni Malatyaspor'da ilk yarının sonunda gönderilen Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın olmayışı sarı-kırmızılı kulübe iyi gelmedi.

20.03.2020-17:19 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-17:03) Sergen Yalçın'ın Gidişi Yeni Malatyaspor’a Yaramadı

Sarı-kırmızılılar, ligin 15. haftasındaki Beşiktaş galibiyetinin ardından oynadığı 11 karşılaşmada 9 yenilgi, 2 beraberlik aldı. Süper Lig'in 26. haftasında Kayserispor'a misafir olan ve 2-0 yenilen Yeni Malatyaspor'da önlenemez iniş devam etti. Sarı-kırmızılılar, Hikmet Karaman ile çıktığı 3 karşılaşmadan 1 puan toplayabildi. Yaptığı son 17 maçtan 1 galibiyet, 6 beraberlik, 10 mağlubiyet alarak kötü gidişi sonlandıramayan Yeni Malatyaspor, bu dönemde yalnızca 9 puan toplayabildi.

Sergen Yalçın'dan görevi alan Kemal Özdeş ile kötü sonuçları engelleyemeyen Yeni Malatyaspor, Özdeş'ten sonra başa gelen Hikmet Karaman ile de aradığını bulmadı. Sarı kırmızılı kulüp 26. hafta bitiminde puan cetvelinde 25 puanla 15. sırada bulunuyor. Sarı-kırmızılı kulübün kötü gidişatı istatistiklere de yansıdı.

İlk yarının ardından Sergen Yalçın ile ortaklıklarını sonlandıran Malatya temsilcisi, sonraki zamanlarda Yalçın dönemini arar oldu.

Yeni Malatyaspor, Sergen Yalçın ile 17 hafta bitiminde aldığı 24 puana ikinci yarıda iki farklı teknik adam ile yalnızca 1 puan ilave edebildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal