"Sergen Yalçın'ın arkasındayız"

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü ve spor yorumcusu Rasim Kara, Sergen Yalçın ile imzalanan anlaşmayı Haber365SPOR’a için değerlendirdi.

31.01.2020-16:51 - (Son Güncelleme: 31.01.2020-16:48) "Sergen Yalçın'ın arkasındayız"

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü ve spor yorumcusu Rasim Kara, Sergen Yalçın ile imzalanan anlaşmayı Haber365SPOR’a için değerlendirdi.

Rasim Kara, Beşiktaş gündemine dair şu ifadeleri kullandı:

Abdullah Avcı benim çok sevdiğim birisiydi. Önemli başarılar elde etti ancak Beşiktaş'ta çalışmanın zorlu tarafları vardır. Hangi maçı oynarsanız oynayın kazanmak zorunda ve yarışın içinde devamlı olmak zorundasın. Beşiktaş üç kulvarda da başarılı sonuçlar elde etmedi. Abdullah Avcı'nın başarısızlığı sadece kendisinden kaynaklı değil. Yönetimin de bunda payı var. Karşılıklı anlaştılar, kendisi de Beşiktaş'tan giderken Beşiktaş'tan alacağını aldı. Artık Abdullah Avcı hakkında konuşmaya gerek duymuyorum.

"SERGEN YALÇIN'IN ARKASINDAYIZ"

Sergen Yalçın seyircinin de istediği bir teknik direktördü. Sergen'e başarılar diliyorum. Sergen akıllı birisi. Çalıştığı yerlerde sezon sonunu görebilir miydi diye düşünüyorum, ama ne yaşandığını bilmiyoruz. Belki haklı tarafları vardır. Beşiktaş'ta başarılı olmak zorunda. Beşiktaş, 14. haftada Sivas'tan 3 puan gerideydi. 19. haftada bu fark 11 puana çıktı. Adaptasyon, kondisyon gibi şeyler olabilir ama Beşiktaş'ın yarış içerisinde olması gerekirdi. Sergen Yalçın'ın bu durumu toparlayacağına, futbolcularla iyi olacağına inanıyorum. Yönetim de ödemeleri zamanında yaparsa, Türkiye'de hiçbir şey imkansız değil. Hepimiz Sergen Yalçın'ın arkasındayız.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal