Sergen Yalçın'dan İsyan: 'Rakipler Korkmuş'

Beşiktaş'ta teknik patron Sergen Yalçın, hazırlık karşılaşmasında Sivasspor'a 1-0 yenildikleri maç ardından açıklamalarda bulundu ve gelen eleştirilere karşı isyan etti.

02.09.2020-08:53 - (Son Güncelleme: 02.09.2020-08:51) Sergen Yalçın'dan İsyan: 'Rakipler Korkmuş'

Beşiktaş Teknik Patronu Sergen Yalçın, Demir Grup Sivasspor'a 1-0 kaybettikleri karşılaşmanın sonrasında konuştu.

'10 KİŞİYİ DENEDİK'

"Bu maç iyi oldu, bizim için iyi hazırlık maçı oldu. Çocuklar iyi mücadelke ettiler, koştular, bu oyundan, mücadeleden gayet memnunuz. N'Koudou'nun sakatlanması yine bizim için problem oldu. 10 kişi nasıl oynamalıyız, beklemeliyiz, onun da denemesi oldu."

'NEDEN KIRMIZI VERİYORSUN?'

"Bu maçla ilgili söylemem gereken şu, 30. dakikada Dorukhan atılıyor. Hazırlık maçı oynuyoruz, turnuva maçı. Dorukhan'ın pozisyonu faul, zaten hazır olmadığımız dönemde bizi 70 dakika 10 kişi oynatıyorsun, oyuncular hazır olmadan 1,5 katı performans veriyor. İyi mücadele etti çocuklar. Bu maçın sonucu önemli değil, önemli olan oyun anlayışı."

'KİMSE FARKINDA DEĞİL'

"PAOK maçını neden kaybettik, bununla ilgili detaylı açıklamayı yapacağım. Çok erken bazı şeyleri bekliyoruz, beklememeliyiz. Sezon bitti, 3. bitirdik, UEFA'ya direkt katılmamız gereken bir pozisyon yakaladık, Trabzonspor'un cezasından dolayı Şampiyonlar Ligi bize düştü. Normalde Eylül ayında katılmamız gereken bir turnuvaya, 10 günlük bir hazırlık süreciyle çıktık. Takımı takip etmediği için kimse, aylarca oynamamış oyuncularımızın olduğundan kimse farkında değil"

'TEPKİ ÇOK ŞAŞIRTICI'

"10 gün ile maça çıkan bir oyuncu grubu var. Saha içi organizasyon anlamında sıkıntı yaşadık, kabul ediyoruz ama nedenleri var. O kadar sıkıntı yaşadığımız oyunda bile kırılma anları vardı, dönmek için çaba sarf ettik ve dönebilirdik de. Bizim PAOK'a elenmemizin bu kadar tepkiye neden olması çok şaşırtıcı, Yunanistan'ın en güçlü takımlarından. Yeniyiz, hazırlanma zamanı bulamadık ve iyi takımla oynadık."

'LENS'İ ÖNCE NİYE SÖYLEMEDİNİZ?'

"O orada oynar mı, bu burada oynar mı, Lens'i geçen sene en az 5 maçta sağ bek oynattık, niye o zaman söylemediniz? Şimdi mi sağ bek oynayamıyor? İnsanların ne kadar beklediğini gördük. Demek ki baya korku salmışız rakiplere ki bu kadar ağır eleştirilerin odağında olduk."

'ZATEN KADRO SIKINTISI VAR'

"Takımı kurma aşamasındayız ve çok ciddi eksiklerimiz var. Federasyonun bütçesi var, ekonomik sorunlar var. Zaten kadro kurma sıkıntısı yaşarken bu işlerle uğraşmak zor geliyor."

'KİMSE MORALİMİZİ BOZAMAZ'

"Hiç kimse merak etmesin, kimse moralimizi bozamaz. Biz teknik ekip ve yönetim olarak zorluklarla mücadele etmeye hazırız. Taraftarımız yanımızda olsun, başka kimseye ihtiyacımız yok."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal