Sergen Yalçın'dan Futbolcularına 'Aklınızdan Bile Geçirmeyin'

Süper Lig’in 23. Haftasında sahasında bugün Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta hedef 3 puan.

22.02.2020-10:05 - (Son Güncelleme: 22.02.2020-13:10) Sergen Yalçın'dan Futbolcularına 'Aklınızdan Bile Geçirmeyin'

Süper Lig’in 23. Haftasında sahasında bugün Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta hedef 3 puan.

Medipol Başakşehir mağlubiyeti sonrası şampiyonluk ümitlerini bir hayli zor duruma sokan Beşiktaş, Trabzonspor maçında "ya tamam ya devam" sınavına çıkacak.

Bu hafta Süper Lig’de oynanacak karşılaşmalardan çıkacak sonuçların zirveyi yeni bir şekle sokabileceğini ifade eden Teknik Direktör Sergen Yalçın hafta boyunca gecesini gündüzüne kattı, Karadeniz ekibini en ince ayrıntısına kadar analiz etti.

Taktik çalışmalarda tüm yoğunluğunu hücum bölgesine yönelen siyah-beyazlı takımın teknik adamı, Trabzonspor maçında pozisyona girebileceklerini fakat kazanmak için Sörloth tehlikesini durdurmalarını gerektiğini öğrencilerine anlattı. Norveçli yıldıza giden pas yollarını kesmek için her türlü planı hazırlayan Sergen Yalçın, tüm riskleri en aza indirmeye çalışıyor.

Takımla dün bir toplantı gerçekleştiren Teknik Direktör Sergen Yalçın, "Eğer yeniden var olmak istiyorsanız bu maçı bir final olarak değerlendirin. Bir kere kafanızdan beraberlik silin. Aklınızdan bile geçirmeyin. Geçtiğimiz hafta pek de hak etmediğimiz bir yenilgi aldık. Oradaki hataları gördük, neleri yapmamız gerektiğini sanırım anladık. Elinizdeki bu son fırsatı iyi kullanacağınızdan şüphem yok. Üç puanı alırsak göreceksiniz bu yarışın sonuna kadar içinde kalacağız. Yeter ki kendinize inanın" şeklinde konuştuğu belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal