Sergen Yalçın'dan Eto'o Açıklaması!

Atiker Konyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın, Samuel Eto'o'ya Antalyaspor deplasmanında rakip takım taraftarlarının tepki göstermesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

18.04.2018-12:17 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-11:48) Sergen Yalçın'dan Eto'o Açıklaması!

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 30. haftada karşılaşacakları Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı. Yeşil beyazlı ekibin teknik patronu Sergen Yalçın antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kayacık Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmandan önce açıklamalarda bulunan Yalçın, oyuncusu Samuel Eto’o’ya destek verdi. Samuel Eto’o’nun çok önemli bir futbolcu olduğunu vurgulayan teknik adam “Eto'o'nun başına gelen, çok önemli bir konu değil. Zaten Türkiye'de sürekli, herkesin başına gelen bir konu. Eto'o kariyeri çok yukarıda olan, üst düzey bir oyuncu. Bugün Rusya, tanıtım kampanyasında kullanmak için Eto'o'yu çağırıyor. Demek ki bu gerçekten çok önemli bir oyuncu." şeklinde görüş belirtti.

Yalçın, ayrıca Eto'o'ya karşı yapılan protestoyu gereksiz bulduğunu belirterek, "Oyunculara biraz saygı duymak gerek. Türk olsun, yabancı olsun, çocuklar çıkıyor, ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Bir gün burada oynarlar, öbür gün diğer takımda forma giyerler. Sonuçta bu profesyonel bir meslek. Her oyuncu bir yerlerde tabii ki mücadele edecek. Sonuçta oyuncuların geçim kaynağı bu meslek. Bana göre sağlıklı bir tepki değildi. Gerek yoktu. Çünkü Antalyaspor'a uzun süre katkıda bulunmuş, orada başarılar kazanmış ve onlar için de önemli bir futbolcu" ifadelerini kullandı.

“37-38 PUAN KÜMEDE KALMAYA YETEBİLİR”

Atiker Konyaspor'un durumunun kötü olmadığının altını çizen Sergen Yalçın, "Göreve başladığımızda küme düşme hattının altındaydık. Şimdi herkesin şansı aynı. Yani orada o pozisyonda bulunan 5-6 takım mevcut. Herkesin şansı eşit, kimse için avantajlı bir durum söz konusu değil. Belki 1-2 puan fark var ama oynanacak maçlara bakıldığında çok avantajlı gibi görünmüyor bu. Yani bunu kalan maçlarda lehimize çevirebiliriz. Karşılaşmaları kazandığımız sürece işler çok daha kolaylaşacak. Herkes çok mücadele ediyor. Yukarıda bir şampiyonluk yarışı, aşağıda küme düşme yarışı, bu sezon çok enteresan bir lig geçiyor. Herkesin bir hedefi var. Küme düşme hattının 37-38 puanı geçeceğini çok düşünmüyorum. Maksimum 37-38'ler küme düşme hattı için yeterli gibi görünüyor." değerlendirmesinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal