Sergen Yalçın'dan Cüneyt Çakır Yorumu!

Sergen Yalçın katıldığı bir instagram canlı yayınında gündeme dair sorulara cevapladı. VAR sistemi ve liglerin şu anki haliyle tescil edilmesini değerlendiren Yalçın, Cüneyt Çakır hakkında da konuştu.

31.03.2020-09:19 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-09:22) Sergen Yalçın'dan Cüneyt Çakır Yorumu!
Sergen Yalçın, coronavirüs salgını nedeniyle ertelenen ligin şu anki durumuyla tescil edilmesinin saçma olacağını belirterek, ''Ligin tescili insanları tatmin etmez, kimse mutlu olmaz. Böyle bir durumda aşağıdaki takımlar ne yapacak. Bunun sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Bu olayların aylarca böyle gidecek hali yok. Belki kısa bir süre sonra çaresi bulunacak. Nisan ayı maçların oynanması için zor görünüyor. Hastalık düşüp hayat normale dönerse mayıs 15, haziran 15 gibi oynanabilir. Bu bir şekilde sonuçlandırabilir. Şu an alınacak karar için erken. Aceleci bir karar vermeden beklemek ve hayatın normale döndüğü bir dönemde karar vermek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

''BU YÖNETİMSEL BİR KONU''

Avrupa takımlarında oyuncuların ücretlerinde indirime gidilmesinin Beşiktaş ekibinde de olup olmayacağı sorulan Sergen Yalçın, ''Bu yönetimsel bir konu. Başkan ve yönetimin alanına giren bir konu. Benim yaptırımda bulunmam da söz konusu değil. Başkan ve yönetimin oyuncularla görüşeceğini düşünüyorum. Bizimkiler ne ister, nasıl bir indirim ister bu konuyla ilgili yorum yapmam zor" dedi.

"VAR OFSAYTTA ÇOK İYİ"

Deneyimli hoca, Video Yardımcı Hakem Sistemi (VAR) ile alakalı ise hakemlerin arasındaki konuşmaların kamuoyuna verilmesinin yanlış olacağını söyleyerek şu sözleri kullandı:

''Hata oluyor ama biraz fazla oluyor. Maçların kaderini etkiliyor, skora etki ediyor. Doğal olarak herkes serzenişlerde bulunuyor. VAR ofsaytta çok iyi. İki taraf arasındaki konuşmayı herkesin dinlemesi sağlıklı değil. Bazen çok kötü oynuyoruz. Ben de ekibimle konuşuyorum niye böyle oldu diye. Bu özeleştiriyi kameraya çekip yayınlasak siz de bilin desek doğru olmaz. Hakemler de muhtemelen kendi aralarında bazı konuşmalar yapıyorlar. Kendi aralarında değerlendiriyorlar. Bu sefer bunun üzerinden gideriz. Biz yargılamayı çok seviyoruz. Her şeyden sonuç çıkarmaya çalıştığımız için bu hakem camiasını da sıkıntıya sokar. Ölümcül olmasa hatada sorun yok. Futbol doğal bir oyun. Hakem de oyuncu da hata yapacak."

''CÜNEYT ÇAKIR YORUMU''

Segen Yalçın, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ile alakalı olarak ise şu sözleri dile getirdi: ''Cüneyt hoca üst düzey bir hakem. Şampiyonlar Ligi'nde yönettiği maçlarla Türkiye'de yönettiği maçlar biraz farklı''
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal