Sergen Yalçın: ''UEFA Kupası Hedefimiz Var''

Yeni Malatyaspor'da, teknik direktör Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.

25.07.2019-11:33 - (Son Güncelleme: 25.07.2019-11:28) Sergen Yalçın: ''UEFA Kupası Hedefimiz Var''

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sezonu erken açtıklarını ve bu açıdan zorlandıklarını söyleyen tecrübeli teknik adam, 2-3 transfere daha ihtiyaç duyduğunu sözlerine ekledi.

Kendilerini zor bir fixtürün beklediğini söyleyen Yalçın,

"3 kulvarda birden mücadele etmek, erken sezonu açmak gerçekten oyuncuların işini biraz zorlaştırıyor. Önümüzde uzun bir zaman var. Çok hazır olduğumuzu söylenemez. Şu an hazır değiliz ama bu maçı 6 haftalık hazırlıkla oynayacağımızı daha önce de belirtmiştim." diye konuştu.

"Şanslar yarı yarıya"

Bir gazetecinin rakipleri Olimpija Ljubljana'nın Teknik Direktör Safet Hadzic'in maçta kendilerini favori göstermesine yönelik açıklamasını hatırlatması üzerine Sergen Yalçın, şunları söyledi:

"İki ayaklı maçlarda bu tür açıklamalar oluyor, böyle açıklamalar yapıyor teknik direktörler. Çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Oynanmayan bir müsabakanın çok favorisi olduğunu kabul etmiyorum. Kendi liginin, ülkesinin iyi takımlarından. Maçın ben çok favorisi olduğunu düşünmüyorum. Şanslar yarı yarıya.Bizim UEFA kupasında bir hayalimiz var ve onun peşinden koşacağız" açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal