Sergen Yalçın: Ozan Tufan'ı Futbolcu Olduğuna İkna Etmeye Çalışıyoruz

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın Ozan Tufan ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ozan Tufan'ın durumunu zaten biliyorsunuz, 13 aydır futbol oynamamış, çok dışarıda kalmış bir futbolcuydu. Ozan Tufan'ı futbolcu olduğuna ikna etmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

08.02.2019-00:11 - (Son Güncelleme: 08.02.2019-00:05) Sergen Yalçın: Ozan Tufan'ı Futbolcu Olduğuna İkna Etmeye Çalışıyoruz

Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuştu. Ligi, takımı ve çalışmaları değerlendirdi.

"İVME KAZANDIK"

Sergen Yalçın, takımın başına geçmesiyle birlikte güzel bir yükseliş yakaladıklarını söyleyerek,   "Çok müthiş bir yükseliş olduğunu düşünmüyorum. Bir ivme kazandık ama çok arzu ettiğimiz yerde değiliz. Şu anda ligin en kritik dönemi. Çünkü bundan sonraki süreçte herhangi bir kaybın telafisi olmayacak." dedi.

"OZAN'I FUTBOLCU OLDUĞUNA İNANDIRMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Ara transfer döneminde yaptıkları transferleri değerlendiren Yalçın, "İstediğimiz transferleri hemen hemen yaptık diyebiliriz ama şöyle bir sıkıntımız var; Aldığımız oyuncular çok hazır değil. Onları hazırlamak zaman alacak. Sural 1 aydır antrenman yapmamış, o da gerideydi. Yeni yeni takıma uyum sağlıyor. Ozan Tufan'ın durumunu zaten biliyorsunuz, 13 aydır futbol oynamamış, çok dışarıda kalmış bir futbolcuydu. Onu tekrar bu oyuna adapte etmeye çalışıyoruz. Ozan'ı tekrar futbolcu olduğuna biraz daha ikna etmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal