Sergen Yalçın: 'Oynamıyorsan Ne Yapayım Senin Yeteneğini!'

Beşiktaş Teknik Patronu Sergen Yalçın, İttifak Holding Konyaspor'a karşı 3-0 galip geldikleri karşılaşmanın sonrasında açıklamalar yaptı.

27.06.2020-09:02 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-09:00) Sergen Yalçın: 'Oynamıyorsan Ne Yapayım Senin Yeteneğini!'

Karşılaşma hakkında konuşmanın Konyaspor'un 75 dakika 10 kişi kalmasından ötürü doğru olmayacağına dikkat çeken Sergen Yalçın, "Bugünkü oyunla ilgili çok fazla söylenecek pek bir şey yok. Konyaspor eksik kalınca oyun sadece bize kaldı. İstanbul'da büyük bir takıma karşı eksik kalıyorsanız bu çok zor. Oyunla ilgili çok fazla konuşmak doğru değil, 75 dakika eksik oynadılar, Konyaspor için de çok zor" şeklinde konuştu.

'OYNAMIYORSAN BEN NE YAPAYIM SENİN YETENEĞİNİ'

Oyuncuların yeteneklerini sahada sergilemek zorunda olduklarını dile getiren Sergen Yalçın, "Oyuncular var olan özelliklerini sahaya yansıtmazsa zaten problem olur. Herkesin oyunculardan farklı farklı beklentileri var. Oyuncular sorumluluk alıp, özelliklerini ön plana çıkartırsa bizim işimiz daha kolay oldu. İki haftadır ileri uçtaki arkadaşlarımız sorumluluk almaya başladı ve skor da yapıyorlar. Ben yetenekliyim, e oynamıyorsan ben ne yapayım senin yeteneğini. Sahada göstereceksin yeteneğini ki bir işe yarasın. Bizim oyuncular son iki haftada bu yeteneklerini gösteriyor" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal