Sergen Yalçın İstifa Mı Edecek? Ahmet Nur Çebi Yanıt Verdi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın istifa edeceği iddialarını yanıtlayan Çebi, "İkimizin de amacı Beşiktaş'a hizmet etmek. İstifa iddiaları doğru değil" şeklinde konuştu.

12.11.2020-13:59 - (Son Güncelleme: 12.11.2020-13:44) Sergen Yalçın İstifa Mı Edecek? Ahmet Nur Çebi Yanıt Verdi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, beIN Sports'ta Ömer Güvenç'in sorularını yanıtladı ve Sergen Yalçın ile yola devam edeceklerini açıkladı.

"KASITLI OLARAK BEŞİKTAŞ'A ZARAR VERMEK İÇİN ÇIKARILIYOR"

Sergen Yalçın ve Beşiktaş yönetiminin amacının Beşiktaş'ın başarısı olduğunu dile getiren Çebi, "İkimizin tek bir amacı varsa ayrılık olmaz. Hocamla yoluma devam ediyorum. Zorlu, sıkıntılı günler geçiriyoruz. Ne biz, ne de hoca Beşiktaş'ı yalnız bırakmayız. Bu söylenenler yalan. Kasıtlı olarak Beşiktaş'a zarar vermek için çıkarılıyor" şeklinde konuştu.

Sergen Yalçın hakkında çıkarılan haberlerin "kasıtlı" olduğunun altını çizen Çebi, "Beşiktaş'a zarar verme amaçlıdır böyle şeyler. İtibar etmeyin. Hocamızla yola devam ediyoruz. İnişler çıkışlar olacaktır" dedi.

"YİNE OLSA YİNE SERGEN HOCAYLA ÇALIŞIRIM"

Bunlar kasıtlı olarak ortaya çıkıyor. Bunlar Beşiktaş'a zarar vermek için yapılıyor. Beşiktaş taraftarı merak etmesin. İnişler çıkışlar olacaktır. Hocamızla devam ediyoruz. Beşiktaş'ın başarı amacımız olduğu sürece ikimizin de yolu ayrılmayacaktır. Amacımız aynı olduğu sürece hocamızla birlikte yürüyeceğiz. Yine olsam yine Sergen Yalçın'ı alırdım. Yönetici olarak, taraftar baskısıyla hoca alan biri değilim ben. Özümüzden gelmek gibi bir vizyon çizdik ve hocamız da buna çok uygun biriydi.

Benim Beşiktaş'ın başarılı olacağından umudum yüksek. Taraftarın da bu umut içerisinde olmasını bekliyorum. Şampiyon olmak ve şampiyonluğu kovalamak için uğraşıyoruz. Bizim davamız yarışmak, birinciliği kovalamak. Şampiyonluğu kovalamak. Benim, hocamın ve futbolcularımın hedefi bu.

"COVID'İN YARATTIĞI EKONOMİK ZORLUKLARI YAŞIYORUZ"

Ben kendimi sonuca odakladım. Kolay bir süreçten geçmiyoruz Covid'in yarattığı ekonomik zorluklar yaşıyoruz. Büyük takımlar, bu Covid sürecinden etkilendi. Özellikle Beşiktaş taraftarının takımın üstündeki etkilerini biliyoruz. Şu an maalesef onlardan yoksun oynuyoruz.

Tedirgin oluyorum, 'Neden daha iyi olamıyoruz, neyi eksik yapıyorum?' diye. Bu bizi motive edecektir, negatif bir tarafı yok. Geçen sene geldiğimizde de Beşiktaş bu seviyelerdeydi. Sergen Hoca'yla birlikte takımı yukarı taşıdık.

Transferleri biz yaptık, hepimiz bir arada yaptık. Hocamızın istediği bazı oyuncuları alamadığımız durumlar oldu. Ancak aldığımız oyuncuların hiçbirinde hocamız, 'Bunu istemiyorum almayın.' demedi.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal