'Sergen Yalçın İle Abdullah Avcı'nın Arasında Fark Var'

Siyah beyazlılarda tecrübeli savunma oyuncusu Victor Ruiz. İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

17.02.2020-12:27 - (Son Güncelleme: 17.02.2020-12:38) 'Sergen Yalçın İle Abdullah Avcı'nın Arasında Fark Var'

Beşiktaş Süper Lig’in 23. Hafta karşılaşmasında Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını basına açık bir antrenman eşliğinde sürdürdü. Siyah beyazlılarda tecrübeli savunma oyuncusu Victor Ruiz. İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Büyük bir şansı kaçırdık. Maçı kazansaydık yukarıdaki takımlara biraz daha yaklaşabilirdik. Fakat hala rakiplerimizle maçlarımız var. Üstümüzde olan takımlarla aramızdaki puan farkını kapatabiliriz.

Sergen Hoca ile Abdullah Hoca'nın antrenörlük anlayışları çok farklı. Sergen Hoca ile iyi bir başlangıç yaptık. Başakşehir'i elimizden kaçırdık. Hala daha yukarıda olma şansımız var. Hocamızla birlikte devam edeceğiz.

Vida ile iyi bir ikiliyiz. Saha içerisinde birbirimizi tamamlıyoruz ve iyi anlaşıyoruz. Yeniden üst üste kazanılan maç serilerine girmek istiyoruz. Daha önce hiç bu kadar sakatlanmamıştım. Lig değişikliği veya adaptasyon süreci nedeniyle olabilir ama şu anda iyiyim. En önemlisi de bu. Her takımın golcülerine karşı oynamadan önce hazırlık yapıyoruz. Tüm takımların santrforlarına karşı hazırlıklarımız oluyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal