Sergen Yalçın: Herkes Aklını ve Tüm Gücünü Sahaya Versin

"Toplayacağımız 12 puan bizi tekrar zirvede iddialı duruma getirir"

08.02.2020-11:34 - (Son Güncelleme: 08.02.2020-11:29) Sergen Yalçın: Herkes Aklını ve Tüm Gücünü Sahaya Versin

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan oyuncularına şampiyonluk formülü: Gaziantep FK, Medipol Başakşehir, Trabzonspor ve Aytemiz Alanyaspor ile oynayacakları karşılaşmaları kazanmak isteyen başarılı hoca, "Toplayacağımız 12 puan bizi tekrar zirvede iddialı duruma getirir" ifadelerinde bulundu.

Beşiktaş, bugün Süper Lig’in 21. Haftasında sahasında oynayacağı Gaziantep FK maçı ile zorlu bir viraja giriyor. Zirvenin 8 puan arkasında olan siyah-beyazlı takım, bu mücadelenin ardından şampiyonluğun iddialı takımları Medipol Başakşehir (D), Trabzonspor ve Aytemiz Alanyaspor'la (D) oynayacak.

Teknik direktör Sergen Yalçın kritik 4 maçlık seri öncesi futbolcularından 12 puan istedi. Oyuncuları mental olarak yukarıya çekmek için bire bir ve toplu görüşmeler yapan Yalçın, "Artık ligin boyu kısaldı, kaybetmeye tahammülümüz yok. Bu 4 maçı da kazanırsak şampiyonluk yarışına geri döneriz. O yüzden herkes aklını ve tüm gücünü sahaya versin. Gaziantep maçında stada gelecek taraftarlarımızı mutlu edelim ve çıkışımızı sürdürelim" şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal