Sergen Yalçın: 'Elneny'nin Kalmasını İstiyorum'

Beşiktaş Teknik Patronu Sergen Yalçın, Arsenal'den geçici süreliğine transfer edilen Elneny'yle alakalı son kararını verdi.

13.05.2020-14:20 - (Son Güncelleme: 13.05.2020-14:18) Sergen Yalçın: 'Elneny'nin Kalmasını İstiyorum'
Süper Lig'de bütün kulüpler gibi Beşiktaş da yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınının bitip liglerin devam etmesini beklerken, bir taraftan da yeni sezonun planlamasının üzerinde çalışmalar sürüyor.
Teknik adam Sergen Yalçın'ın takımda kalmasını en fazla istediği futbolculardan birisi de Muhamed Elneny.
1 SENE DAHA KİRALAYIN DEDİ
Yalçın'ın idareye gönderdiği raporlarda Mısırlı futbolcunun 1 sezon daha kiralanmasını istediği vurgulanırken siyah- beyazlı yöneticiler da bu istek üzerine toplantılarını devam ettiriyor.
Arsenal'den 18 milyon euroluk satın alma seçeneğiyle 1 seneliğine kiralanan 27 yaşındaki oyuncuya Beşiktaş yönetimi, gelecek sezon için 2 milyon euro civarında bir bütçe ayırdı. Elneny'nin de 1 sene daha kiralık forma giymeye olumlu baktığı belirtilirken salgının sonrasında resmi görüşmeler başlayacak.
Sezonun devamında Beşiktaş'ta 19 lig, 6 Avrupa Ligi ve 3 de Türkiye Kupası dahil olmak üzere 28 karşılaşmada görev yapan Elneny, Abdullah Avcı’yla birlikte Sergen Yalçın'ın da vazgeçilmezi oldu.
Yalçın'ın Beşiktaş'ın başında çıktığı 7 karşılaşmada da ilk 11'de görev verdiği Mısırlı oyuncu, 2 asistlik performans gösterdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal