'Sergen Yalçın Doğru Tercih Olacaktır'

Sabah Gazetesi spor yazarı Fatih Doğan, Beşiktaş’ın gündemini masaya yatırdı.

25.01.2020-14:34 - (Son Güncelleme: 25.01.2020-14:31) 'Sergen Yalçın Doğru Tercih Olacaktır'

Sabah Gazetesi spor yazarı Fatih Doğan, Beşiktaş’ın gündemini masaya yatırdı. Doğan, Beşiktaş adına en doğru tercihin Sergen Yalçın olacağını ifade etti.

İşte Fatih Doğan’ın o Açıklamaları:

Beşiktaş'ın en büyük sorunu camianın kenetlenmemesi. Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın çok daha büyük paralarla büyük maliyetlerle kurduğu takımların topladığı puanlar, oynadığı futbol, Beşiktaş'tan daha iyi değil. İşin ilginç tarafı tek kaos yaşayan takım. Bu yüzden hakemler Beşiktaş'ı ısrarlı bir şekilde doğramaya devam ediyor.

Siz bu bölünmüşlüğü düzeltemezseniz hangi yönetimi, hangi hocayı, hangi oyuncuları getirirseniz getirin istediğiniz seviyeye ulaşamazsınız. Abdullah Avcı, kaliteli teknik adam ama entellektüel farklı bir karakter. Bugünün futbol iklimi Avcı gibi prensipleri olan ve uzun vadeli projelerle çalışan teknik adamları kaldıracak hatta yaşatacak bir düzlemde değil.

Avcı, şu ana kadar gelgitler yaşadı. Ama son Erzurum maçındaki yardımcısı Şenol Fidan'a yaptığı "Ben böyle bir takım görmedim" sözü sonun başlangıcı oldu ve dün akşam ayrılık resmileşti. Beşiktaş daha kötü durumlar da yaşadı ama hiç bu kadar mutsuz olmadı. Zaten futbolcuların oyununa bakarsak ya da reaksiyonlarına Abdullah hocayı çok sevdiklerini, istediklerini düşünmüyordum.

Şimdi herkes Sergen Yalçın ve Samet Aybaba ihtimallerini düşünüyor ama Erol Bulut, Tayfun Korkut, Mehmet Özdilek de gündeme gelirse şaşırmam. Çözüm Beşiktaş'ın özüne dönmesinde Aybaba olmazsa Yalçın daha mantıklı geliyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal